Ana SayfaÜnlülerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'inden derin dekolte!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Meryem’inden derin dekolte!

Meryem Çakıbeyli olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Deniz Çakır, önceki gece Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Son derece şık kıyafeti ile dikkat çeken Çakır, derin göğüs dekoltesi ile bakışları üzerine topladı. Detaylar haberimizde…

Deniz Çakır balıkçıda yeni tiyatro oyununu kutladı

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan, Hızır Çakırbeyli’nin eşi Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren güzel oyuncu Deniz Çakır, önceki akşam Arnavutköy’de bir balıkçıdan çıkarken basın mensuplarının objektifine yakalandı. Yeni tiyatro oyunu Beyaz’ın kutlamasını yapan Deniz Çakır, pasta kesti ve eğlendi.

Deniz Çakır’dan derin göğüs dekoltesi

Mekan çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolü paylaştığı eski sevgilisi Oktay Kaynarca ile arasında çıkan “Barıştılar ve tekrar aşk yaşamaya başladılar.” iddialarına “O konuda daha önce açıklama yaptım.” şeklinde yanıt vererek kısa kesti. Deniz Çakır’ın giydiği kıyafet son derece iddialıydı. Her daim giyimine dikkat eden ünlü oyuncu, derin göğüs dekolteli şık elbisesi ile bakışları üzerine çekti.

Deniz Çakır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler