Ana SayfaÜnlülerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan çıkarılan Deniz Çakır'ın yeni dizisi belli oldu!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan çıkarılan Deniz Çakır’ın yeni dizisi belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan çıkarılan ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın yeni dizisi belli oldu! Deniz Çakır, hangi dizide rol alacak? Deniz Çakır’ın yeni partneri, hangi ünlü oyuncu oldu? Deniz Çakır’ı hangi dizi ile izlemeye devam edeceğiz? Deniz Çakır’ın yeni dizisi ve detaylar haberimizde…

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ın EDHO’dan ayrılma nedenini açıkladı: Özel hayatı değil!

Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılışı

atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren, yıllardır aynı projede yer alan Deniz Çakır, dizinin yeni sezonuna sayılı günler kala oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Deniz Çakır, özel hayatı nedeni ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır’ın yeni dizisi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosundan çıkarılan ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın ekranlarda uzak kalacağı korkusu yaşayan hayranlarına sevindirici bir haber geldi. Çakır’ın, yeni bir dizi projesi ile ekrana döneceği duyuldu. İddialara göre; Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı ‘Vurgun’ isimli yeni dizide ünlü oyuncunun  partneri olması için Deniz Çakır ile görüşülüyor. Deniz Çakır’ın, rol teklifine sıcak baktığı duyumlar arasında.

Deniz Çakır’dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması

Deniz Çakır, özel yaşamı nedeni ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosundan çıkarıldığı haberlerinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık… Ben çok sevdim Meryem’i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… “İyi insan” olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

atv ekranlarının izlenme rekorları kıra fenomen dizisi, sıra dışı hikayesi ile yeni sezonunda izleyici karşısına geçmek için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler