Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. Bölüm

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. Bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. son bölümü dün akşam yayınlandı. Atv’nin en çok izlenen ve yayınlanan tüm bölümleriyle reyting rekorları kıran  dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümüyle yine tüm  izleyiciyi ekran başına kilitledi. Heyecan ve aksiyon  dolu dizinin yeni bölümünde yine hayranlar gözlerini ekrandan alamadı. Hızır vuran Tipi’nin sebebi neydi? Hızır’ın vurulmasının arkasında kimler var?

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm fragmanı… Atv’nin fenomen dizisi EDHO’nun yeni bölümünde neler oldu? Salı akşamlarının vazgeçilmezi Eşkıya dizisinin 57. bölümünde oyun içinde oyun… İşte tüm detaylar.

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

OYUN İÇİNDE OYUN

Çakırbeyli kadınları Suzi tehdidi altındadır. Meryem evin erkeklerini korumak adına harekete geçer fakat Esra’nın yüzüğünü fırlatmasıyla tüm çabalar boşa çıkacaktır. Suzi’nin İlyas’ı ziyaret etmek için nihayet bir engeli kalmamıştır.

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

 

Hızır, Fahri’ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tutar. Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmaz. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedecektir. Silahlarını örgüte satıp O’nu devre dışı bırakmak isteyen Ercüment’i öldürme niyetindedir. İlk hamlesi Servet’in açgözlülüğünden faydalanarak Mert’e tuzak kurmak olur. Hızır ne kadar tehlikeli bir oyunun içinde olduğunun farkındadır. CIA ile restleşmeye hazırdır ve yanındakileri korumak adına planlarını açık etmez. İlyas bu aşamada devre dışı bırakıldığı için oldukça rahatsızdır. Bir taşla iki kuş vurma niyetinde olan CIA, Suzi üzerinden oyun kurarak Davut ve Nevzat’ı bitirmeyi amaçlar.

 

 

 

SON SAHNE KANLI BİTTİ

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan hiç eksik olmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümünde Tipi, Hızır’a önce çelik yelek giydirip sonra ateş etti. Son bölümün önemli gelişmelerinden biri ise Hızır’ın Ercüment’i vurması oldu. Son sahnede İyas’ın evine gelen Handan, camdan Suzi ve İlyas ikilisini görünce içeri girmekten vazgeçtiği sırada takip edildiğini anlar ve yardım istediği  sırada Ercümentin adamı tarafından vurulur.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler