Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. yeni sezon ne zaman başlayacak? Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. yeni sezonu ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 4. yeni sezonunu ne zaman izleyeceğiz? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon detayları haberimizde…

EDHO’dan çıkarılan Deniz Çakır, mahkemeye başvurdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon için gün sayıyor

atv ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dördüncü yeni sezona adım atmak için gün saymaya başladı. Dizinin tutkunları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için dördüncü sezonu sabırsızlıkla bekliyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon hazırlıkları tam gaz

Nefes kesen bir final ile sezona ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dördüncü yeni sezonu için çalışmalara başlandı. Dizinin yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyiciler, dizinin dördüncü yeni sezon tarihini merakla beklerken, dizi ekibinden henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak, dizinin diğer dizilerde de olduğu gibi Eylül ayında yeni sezona başlaması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Meryem Çakırbeyli’si artık yok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon için gün sayarken, diziden ayrılan oyuncuların olması şaşkınlık yaratmıştı. Dizinin Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır’ın, özel yaşamı nedeni ile diziden çıkarıldığı gündeme gelmişti. Çakır, haberlerin ardından sosyal medya hesabından şöyle bir açıklama yapmıştı: Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık… Ben çok sevdim Meryem’i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… “İyi insan” olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla…

Deniz Çakır kimdir?

Kimsesiz Yaşar da veda etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Kimsesiz Yaşar karakterine hayat veren Olgun Şimşek’in de diziden ayrıldığı açıklandı.

Olgun Şimşek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler