Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEski Sevgili Filminde Tolgahan Sayışman Doktor Oldu!

İlgili Postlar

Eski Sevgili Filminde Tolgahan Sayışman Doktor Oldu!

Eski sevgili adlı film ile yeni bir sinema projesine başlayan Tolgahan Sayışman, filmde Doktor karakterini canlandırıyor.

Televizyonların sevilen yüzlerinden birisi olan Tolgahan Sayışman, Bade İşçil ile başrollerini paylaştığı yeni sinema filminde oldukça heyecanlı. Çekimler sırasında özellikle Doktor rolünü canlandırması nedeniyle sık sık doktor kıyafeti ile gördüğümüz Tolgahan Sayışman, yeni rolüne kısa süre içerisinde alıştı. Doktor Barış karakteri ile sevenlerin karşısına çıkacak olan Tolgahan Sayışman, oldukça farklı bir hikaye sahip filmde rol alıyor.

63 kere ayrılan ve yeniden barışan bir çiftin aşk hikayesinin anlatılacağı Eski Sevgili filminde özellikle Dr. Barış rolünü oynayacak olan Tolgahan Sayışman’ın sık sık hastanedeki görüntüleri görülecek.

Eski Sevgili Filminin Konusu Ne?

Eski Sevgili filminin konusu özellikle 14 Şubat günü tesadüf bir şekilde karşılaşan iki kişinin aşk hayatı anlatılıyor. Tesadüf eseri karşılaşan iki kişi hayatlarını bir araya getirirken oldukça farklı ve bir o kadar da eğlenceli bir hayat başlıyor. Film boyunca tüm bu anlar izleyenlere aktarılırken özellikle başrollerde Tolgahan Sayışman gibi ismin olması filme olan ilginin daha da artmasını sağlıyor. Bu bakımdan filmin vizyona girdikten sonra oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil’in yanı sıra filmde yer alan diğer önemli oyuncular Sadi Celil Cengiz ve Ünal Yeter yer alıyor. Önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan filmin yönetmeni ise Emir Khalilzadeh.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler