Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArif Ve 216 Kadın Başrolü Belli Oldu

İlgili Postlar

Arif Ve 216 Kadın Başrolü Belli Oldu

Cem Yılmaz tarafından uzun zamandan beri üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Arif ve 216 için kadın başrol oyuncusunun belirlendiği açıklandı.

Uzun zamandan beri oyuncu seçmelerinin yapıldığı ve farklı kişilerle görüşmelerinin gerçekleştirildiği Arif ve 216, özellikle başrol oyuncuları ile merak ediliyordu. Ozan Güven’in başrollerinde olacak kesinlik kazansa da özellikle kadın başrol oyuncusu şu ana kadar açıklanmamıştı ve bilinmiyordu.

Arif Ve 216 Kadın Başrolü Açıklandı

Yapılan son açıklamalarda ise bu konuda önemli bir gelişme yaşandı. Açıklamalarına göre Arif Ve 216’nın kadın başrolü uzun zamandan beri ekranların sevilen yüzlerinden olan Seda Bakan olacak. Farklı oyunculuk performansıyla pek çok farklı dizi projesinde karşımıza çıkan ve başarılı bir şekilde oyunculuk sergileyen Seda Bakan bu performansı sayesinde Arif ve 216’nın başrolünde de olmayı başardı.

Bugüne kadar AROG ve GORA gibi farklı sinema filmlerinde farklı kadın oyuncular ile çalışmayı tercih eden Cem Yılmaz, son projesinde de yine bu tutumunu devam ettirdi ve Seda Bakan ile anlaşma sağladı.

Net Bilgiler Paylaşılmadı

Yeni sinema filmi için uzun zamandan beri çalışmalar yapılsa da hala net bilgiler paylaşılmadı. Öyle ki bu yaz aylarında vizyona çıkması beklenen filmin çekimlerinin başlayıp başlamadığı dahi net bir şekilde bilinmiyor. Bu açıdan önümüzdeki günlerde yapılacak yeni paylaşımlar ile görevden dizinin yayın süreci hakkında detayların paylaşılması bekleniyor. Önceki serileri çok beğenen kişiler şimdiden yeni filminin piyasaya sunulmasını beklese de bu konuda şu ana kadar net bir açıklama yapılmadığı için büyük bir soru işareti mevcut durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler