Ana SayfaÜnlülerEski Karısı ve Yeni Sevgilisiyle Tatilde!

İlgili Postlar

Eski Karısı ve Yeni Sevgilisiyle Tatilde!

Yine Kardashianlar yine Kardashianlar… Magazin gündeminden bir dakika bile düşmeyen Kardashian ailesi yine bomba olaylarla karşımıza çıktı. Neler mi oldu? Beraber bakalım.

Kim Kardashian ile Kardeşi Kourtney Kardashian Birbirlerine Girdi!

Ayrılsak da Beraberiz!

Kourtney Kardashian eski eşi Scott Disick ve onun yeni sevgilisi Sofia Richie birlikte Noel tatiline çıktı. Üçlünün bu hareketi gündeme oturdu…

Noel zamanı elbette ki her aile bir araya geliyor ve Scott Disick’in yaptığı da aslında buydu. Ama eski eşi ve çocuklarıyla tatile çıkan, yeni sevgilisini de ekibe ekleyen 35 yaşındaki Disick’in bu tavrı gündeme oturdu.

Kardashian Ailesi’nin eski damadı Scott Disick, eski karısı Kourtney Kardashian ve 20 yaşındaki genç sevgilisi Sofia Richie ile tatil yaparken objektiflere yakalandı.

Kardashian kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian, eski kocası Scott Disick ve çocuklarıyla hafta sonu tatiline çıktı. Buraya kadar her şey normal. İşin ilginç tarafı, Scott Disick’in genç sevgilisi Sofia Richie’nin de onlara eşlik etmesiyle başlıyor.

Eski sex bağımlısı koca!

Evet, 39 yaşındaki Kourtney Kardashian, 35 yaşındaki seks bağımlısı eski kocası Scott Disick ve 20 yaşındaki model sevgilisi Sofia Richie, Meksika Cancun’da tatil yapıyor. Onlara Kourtney ve Scott’ın üç çocukları da eşlik ediyor.

Aradaki buzlar erimiş!

Daha önce magazin basınında Scott ile eski eşi Kourtney’nin samimiyetinin genç sevgili Sofia’yı rahatsız ettiği yazılıp çizilmişti. Ancak Meksika tatilinde Kourtney ile Sofia’nın arasındaki buzların eridiği dikkat çekti.

İkili, güneşlenirken bol bol sohbet etti. Hatta Sofia, cep telefonundaki bazı şeyleri heyecanla Kourtney’e gösterirken objektiflere takıldı.

Kourtney ve Kim Kardashian’ın kardeşi Khloe ise Twitter’dan yaptığı açıklamada, üç isimle de gurur duyduğunu söyledi ve “Sevgi budur işte” diye yazdı.

Hello şarkısıyla herkesin tanıdığı efsane pop sanatçısı Lionel Richie’nin kızı olan Sofia, 18 yaşından beri Scott Disick ile birlikte. Baba Lionel, küçük kızı Sofia’nın önceki yıllarda seks bağımlısı olduğunu itiraf eden Scott Disick ile aşk yaşamasını onaylamamıştı. Ancak aşk engel dinlemedi; Sofia ve Scott Disick aşkı iki yıldır tam gaz devam ediyor.

Kourtney ve Scott’ın ise Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocukları var. 2006’da aşk yaşamaya başlayan Çift, yollarını 2015’te ayırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler