Ana SayfaÜnlülerEşine şiddet uyguladığı söylenen Ali İhsan Varol'un evliliği tek celsede bitti!

İlgili Postlar

Eşine şiddet uyguladığı söylenen Ali İhsan Varol’un evliliği tek celsede bitti!

Eşine şiddet uyguladığı şeklinde iddialar ile gündeme gelen ünlü sunucu Ali İhsan Varol boşandı. Ali İhsan Varol ve eşi Ayşe Varol’un evliliği, tek celsede sonlandı. Detaylar haberimizde…

Ali İhsan Varol hapis istemiyle yargılanacak! Nedeni şoke etti!

Eşi Ayşe Varol’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ali İhsan Varol’un evliliği bitti. Ünlü sunucu, eşi Ayşe Varol ile tek celsede boşandı.

Ali İhsan Varol ve Ayşe Varol çifti boşandı

Kelime Oyunu isimli yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol, avukatları aracılığı ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuş ve eşi Ayşe Varol’a “evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı boşanma” davası açmıştı. Davanın ilk duruşmasında eşi Ayşe Varol ile boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade ederek boşanma talebinde bulundu. Mahkeme, gizli olarak görülen ve yaklaşık yarım saat kadar süren duruşmada çiftin boşanmasına karar verdi. Çiftin çocuğunun velayetinin, anne Ayşe Varol’a verildiği öğrenildi. Nafaka ve tazminat konusunda bir bilgi verilmedi.

Ali İhsan Varol hakkında hakaret ve şiddet iddiası

Ayşe Varol, yaklaşık beş ay önce eşi Ali İhsan Varol’un kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını iddia ederek Sarıyer Polis Merkezi’ne başvurmuştu. Ayşe Varol’un şikayeti üzerine savcılık, ünlü sunucu Ali İhsan Varol’a, eşine şiddet uyguladığı iddiası ile 3,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı. İddianın ortaya çıkmasının ardından Ali İhsan Varol sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamıştı. Ali İhsan Varol, paylaşımında “Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar.” şeklinde ifadelere yer vermişti. Ali İhsan Varol hakkında gündeme gelen hakaret ve şiddet iddiası, herkesi şoke etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler