Ana SayfaDedikoduEser West'ten bomba itiraflar: "Adem'e sempati duyuyorum, keşke dayanabilseydim"

İlgili Postlar

Eser West’ten bomba itiraflar: “Adem’e sempati duyuyorum, keşke dayanabilseydim”

Survivor 2017’nin gönüllüler takımında mücadele eden ve yarışmadan kendi isteği ile ayrılarak Survivor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Eser West, ünlüler takımından sempati duyduğu yarışmacıyı açıkladı, yarışmaya veda edişi ile ilgili konuştu. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2017’de gönüllüler takımında yarışan Eser West, yarışmaya veda edişinin ardından bomba gibi itiraflarda bulundu. Yarışmadan açlığa dayanamayarak kendi isteği ile ayrılan ve böylece Survivor tarihinde bir ilk yaşanmasına neden olan Eser West, Survivor Panorama programına konuk olarak katıldı.

Eser West, ünlüler takımında hangi yarışmacıya sempati duyduğu sorusuna “Adem’le (Kılıççı) daha önce hiç muhabbetim olmamıştı. Üçüncü oyunumuza çıkarken ‘Kazasız belasız inşallah. Başarılar’ dedim. ‘Sağol kardeşim’ karşılığını verdi. Ona ‘Seni seviyorum, sempati duyuyorum’ dedim. ‘Eyvallah sen de iyisin’ diye cevapladı.” diye yanıt verdi.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra çok merak edilen “Survivor’u bıraktığın için pişman mısın?” sorusu yöneltilen Eser West, “Şimdi ‘Keşke dayanabilseydim’ diyorum. Keşke açlık beni kısıtlamasaydı. Survivor’ı daha önce izlemiyordum, geri geldiğimde takımımı izlemeye başladım. Mesela Ogeday yarışırken çok heyecanlanıyorum. Hakikaten heyecan verici bir şey.” diye yanıt verdi.

Eser West, Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele ediyordu. Ancak, zorlu ada şartları ve açlıkla mücadelesine yenik düştü ve yarışmadan kendi isteği ile ayrılarak Survivor yarışmasının tarihinde bir ilk yaşanmasını sağladı. Eser West, yarışmadan kendi isteği ile ayrılan ilk yarışmacı.

Eser West kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler