Ana SayfaÜnlülerErkenci Kuştan Erotik Fragman!

İlgili Postlar

Erkenci Kuştan Erotik Fragman!

Erkenci Kuş 22. bölüm fragmanı | önizleme yayınlandı. Erkenci Kuş 21. son bölümde; Sanem, Can’ın yaptığı jestin altında kalmıyor ve Can’a özel bir koku hazırlıyor. Can adeta büyüleniyor. Emre ise yine bir işler peşinde. Ajanstan kaybolan kampanya bilgileri ile çok önemli bir bilgiye ulaşılıyor. Sanem, Emre’nin de bununla ilgisi olduğunu düşünüyor. Hatta Can’a da düşüncelerini açıyor. Erkenci Kuş 22. yeni bölüm fragman | önizlemesi haberimizin içerisinde. İşte son bölümde yaşananlar

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Erkenci Kuş 22. yeni bölüm ön izleme yayınlandı! Sanem ve Can’ın erotizm kokan halleri!

Erkenci Kuş dizisinin 21. bölümü 24 Kasım Cumartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı ve izleyicileri hem eğlendiren hem de duygusal sahneleriyle farklı duygulara götüren Erkenci Kuş dizisinde Can ve Sanem aşkında yeni kriz vardı. Dizinin 21. bölümünün hemen ardından da 22. bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı.Sanem boks ringine çıkmıştır ve Can’ı ringe davet eder. Can, ringe girince de bir anda ona saldırmaya ve yumruk atmaya başlar… “Boğa gibi saldırıyorsun” diyen Can’a iyice sinirlenen Sanem, konuyu Ceyda’ya getiriyor. Sonrasında ise Can yere düşüyor, Sanem de üzerine kapaklanıyor. Sonrasında ise romantizm rüzgarı… Aslında erotizme kaçan görüntüler… Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

21. bölümde neler yaşandı?

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.

Can ile Deren çalınan kampanya bilgilerinin izini sürüyor. Güvenlik Görevlisi Aylin’in oraya geldiğini söylüyor. Ama Aylin geldiğinde ekip kampta olduğu için aslında kampanya bilgilerini çalmış olamaz. O nedenle bir köstebek olduğundan şüpheleniyorlar. Cey Cey hepimizi kovacaklar krizine giriyor. Ve Cey Cey olayı çözüyor. Köstebeğin ajansa kamera yerleştirebileceğini söylüyor. Herkes kamera aramaya başlıyor. En önemli yer ise Can’ın odası. Herkes odayı aramaya başlıyor. Sanem kayıp olan kar küresini fark ediyor. Sanem kayıp olan kar küresini Emre’de gördüğünü hatırlıyor.

Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler