Ana SayfaÜnlülerAvlu 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Avlu 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Avlu 22. yeni bölüm fragmanı bugün seyirci karşısına çıktı. Heyecanın doruklara çıktığı yeni fragmanda; Alp ölüyor. Kudret, Zerrin’den ölüm haberini alıyor ve Zerrin’e saldırıyor. Deniz, ‘şimdi günah sırası bende’ diyor. Kudret ise intikam yemini ediyor. İşte Avlu 22. yeni bölüm fragmanı…

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor. Avlu dizisinin 22. yeni bölümü 29 Kasım Perşembe günü Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu 22. yeni bölüm fragmanı izle! Kudret’i çıldırtan haber!

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin baş rolünde oynadıkları Star TV’nin sevilen dizisi Avlu, ilginç gelişmelere sahne oldu. 22. bölümden ekrana getirilen ön izlemede Deniz, Ecem’in mezarında “Anneciğim başardım. Aylardır bugünün hayalini kurdum. Ben her gün o çocuğu öldüreceğim günü bekledim. Gece gündüz uyurken, uyanıkken, senin katilinin canını alacağım günü bekledim” sözleriyle Alp’in öldüğünü söylemiş oldu, ama her seferinde kurtulmayı başaran Alp’in gerçekten ölüp ölmediği merak konusu olmakta. 22. bölümden yeni görüntülerde Alp’in öldüğü ortaya çıkıyor. Kudret çıldırıyor ve Deniz’e bunun bedelini ödetmek için intikam yemini ediyor. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler yaşandı?

DDeniz cezaevinden ambulansla hastaneye kaldırılır. Zerrin, Deniz’in Kudret ile girdiği kavgadan sonra Kudret’i hücreye atar. Zerrin cezaevindeki yaşananların dışarıya sızmaması için herkesi uyarır. Deniz’in hayati tehlikesi yoktur. Onu gözlem için başka bir odaya alırlar. Murat Zerrin’i arayarak Deniz’in durumundan haberdar eder.

Zerrin ve Murat tersleşiyor!

Zerrin Murat’ın cezaevine dönmesini ister. Murat, doktorlar izin verdikten sonra birlikte döneceklerini söyler. Zerrin çok öfkelenir. Emirlerine karşı geldiği için bununn bedelini ödeyeceğini söyler. Murat da Zerrin’in tehditlerine karşı tehditle cevap verir.

Deniz yaptıkları şok edici!

Deniz’in yaptıkları cezaevinde büyük ses getirir. Kudret’in elemanları Deniz’in yaptıklarına çok şaşırmışlardır. Zerrin onlara Kudret ile Deniz arasında geçenleri anlatmasını ister. Onlar da Deniz’in bileklerini kendi kendine kestiğini anlatırlar. Bu sırada Deniz’in odasına giren Murat nasıl oduğunu sorar. Deniz ağrısını olduğunu söyleyince doktor çağırmak için dışarı çıkar.

Kudret Deniz’in hapisten kaçtığını öğrenir!

Zerrin Kudret’i hücreden çıkarır. Kudret gerçekleri anladığını düşündüğü Zerrin’in Deniz’in hastaneden kaçtığını öğrenince çılgına döner. Deniz’in Alp’i öldüreceğini ve ne yapıp edip onu cezaevinden çıkarmasını ister. Zerrin bunu yapamayacağını söyler ama Kudret onu tehdit eder. Bu sırada Deniz’in kaçtığını öğrenen savcı Zerrin’in odasına girer. Zerrin Kudret’i dışarıya çıkartır. Kudret odadan çıktıktan sonra hemen oğlu Alp’i arar ve Deniz’in kaçtığını ona haber verir.

Deniz’den intikam yemini!

Alp Deniz’in kaçışını öğrendikten sonra tedbirini alıyor. Deniz kızı Ecem’in mezarına gidiyor ve ona bir daha gelişinde intikamını alacağını söyler. Azra ve elemanları drama dersinde Selim’in gelmesini beklerler. Selim geldiğinde Azra Deniz’in kaçtığını söyler. Selim yapabileceği birşey varsa söylemesini ister.Alp, Deniz’in resmini adamlarına göstererek onu öldürmeye geleceğini ve dışarıda onu bulurlarsa yakalayıp getirmelerini ister. Azra, Selim’e çipi vermiştir. Ona bir not yazar. Yazdığı notta çipin onu büyük bir paraya götüreceğini ve bu paranın da kardeşi Eylül’ün tedavisinde kullanılmasını ister. Savcı Murat’ı Deniz’in kaçmasına yardım ve yataklık yaptığı şüphesi ile gözaltına alır.

Kudret Azra’yı sıkıştırıyor!

Kudret Azra’yı Deniz’in nerede olduğunu söylemesi için sıkıştırıyor. Ancak Azra’nın bişey söylemeye niyeti yoktur. Kudret Azra’yı bıçaklamak üzereyken Hasret ve diğer arkadaşları onu kurtarıyor. Yaşanan arbede üzerine içeri giren gardiyanlar ortalığı sakinleştirip Kudret’i Zerrin’in yanına götürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler