Ana SayfaDizilerErkenci Kuş dizisinde fırtına önce sessizlik mi yaşanıyor?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş dizisinde fırtına önce sessizlik mi yaşanıyor?

Erkenci Kuş’ta herkesi şaşırtacak gelişmelere hazırlıklı olun! Erkenci Kuş’ta geçen bölüm neler yaşandı? Star TV ekranlarında Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen romantik komedi yapımlı dizisi; Erkenci Kuş’ta Can ve Sanem arasındaki aşk daha da heyecanlı hale geldi. Erkenci Kuş dizisi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sanem’in cephesinde kıyamet kopmak üzere!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide uzun süredir ikilinin beklenen sahnelerine sonunda izleyici kavuştu. Hatta bu haftaki yeni bölümde Can, Sanem’in elinden tutup ofise götürüyor ve sevgili olduklarını da açıklıyor. Sanem’in evinde ise kıyamet kopmak üzere! Sanem, annesinin Can ile ilişkisini öğrenip onu sorgulamasından sonra “Biz de evleniriz o zaman dedi” cümlesini kuruyor. Yeni bölümde ekrana gelecek olan bu sahnede, Sanem’in bu sözleri Mevkıbe’yi çok şaşırtıyor.

Peki, Evlilik teklifine ne demeli!

Sanem, tam anlamıyla bir evlenme teklifi almadığını söyleyerek “Lafın gelişi” dese de Mevkıbe, olayı bir teklif gibi algılayacak. Bu arada Sanem’e ilgi duyan Fabri’ye Can, “Sanem benim evleneceğim kız” dedikten sonra Fabri’ye yumruk atıyor. Can, Sanem’in elini tutarak ofise giriyor ve herkese sevgili olduklarını açıklıyor. Az çok dizi izleyicileri durumu tahmin ediyor şimdiden. Bu ilişki uzun süre böyle gitmeyecek gibi! Bir şekilde yine aralarına entrika, yeni oyunlar girecek! Yani tam bir fırtına öncesi sessizlik hakim dizide! Bakalım kıyamet ne zaman ve kim tarafından koparılacak?

Erkenci Kuş’ta son bölümde neler yaşandı?

Aylin’in hain planı Sanem ve Can’ın aralarını bozacak mı? Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur. Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir. Fakat Can buna asla izin vermez ve Sanem’in ondan beklemediği bir ciddiyetle ilişkisine sahip çıkar. Aylin’in Sanem ve Can’ın aralarını bozmak için hazırladığı bu plan, onların ilişkilerine nasıl etki edecektir? Dizi severler merakla yeni bölümde yaşanacakları bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler