Ana SayfaDizilerÇukur 48. Bölüm Fragmanı! Yamaç Herşeyi Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çukur 48. Bölüm Fragmanı! Yamaç Herşeyi Öğreniyor!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizide, İdris’in adımları tüm dengeleri değiştiriyor. Çukur dizisinin 47. yeni bölümü 17 Aralık Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Vartolu ve Yamaç arasında geçen duygusal konuşma dikkat çekti. Vartolu, Aliço’nun getirdiği bebek bezini bulduktan sonra Saadet’in doğum yaptığını öğrendi. Bunu kendisinden saklayan abisi Salih ile konuşuyor. Salih, Yamaç’a “Ben oğlumu alamayacaksam, babamın kucağına koyamayacaksam, bana da kimse Salih demesin zaten” sözleriyle babasının “Tohum önemli” dediği o konuşmalarını hatırlattı. Videodan dizinin bu bölümünden başlıktaki konuyla ilgili sahneyi izleyebilirsiniz.

Çukur dizisi 2. sezon 15. bölümü yanı 48. bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Videodan 24 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan 48. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur 48. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz;

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

Reytinglerde Düşüş Yaşamaya Başlayan Çukur Dizisi, Serenay Sarıkaya’yı kadroya mı dahil ediyor?

Çukur son bölümde neler yaşandı?

Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni  Çukur’un bu akşam ekrana gelen 2. sezonun 14. bölümünde İdris, mahallesindeki anne kızın öldürüldüğünü öğrenince daha önce hiç göstermediği yüzüyle karşımıza çıktı. Çeto ve Mahsun’u öldürmek için harekete geçen Yamaç, Medet’in müdahale etmesiyle başarılı olamadı. Vartolu, Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylerken, deşifre olacağı korkusuyla Vartolu’ya silah çeken Ersoy tansiyonu yükseltti. Aliço’nun yardımıyla Saadet’in yaşadığını ve bir çocuğunu olduğunu öğrenen Yamaç, Vartolu’yla yüzleşti. Vartolu’nun ihanetini Cumali’ye söylemek konusunda kararsız kalan Yamaç, Vartolu’nun arkasında duracaktı; fakat bir şartı vardı. Selim’in annesi Sultan’ı Çukur’a götürdüğü, Cumali ve Veysel’in aralarındaki güvenin zedelendiği bölümde Çeto ve Mahsun’un yaptığı plan, Ersoy’u köşeye sıkıştırdı. Teslimat yapılacağını zanneden Ersoy, yanında Çeto ve Mahsun’u bulurken; teslimat sırasında çatışmaya giren Veysel’in Karakuzuların önüne çıkması izleyenleri şaşırttı. Karaca’nın söylediklerinden etkilenen Selim ise Cumali’nin karşısına çıkmaya kararlıydı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 48.bölümüyle 24 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler