Ana SayfaÜnlülerErkan Yolaç Amerika'da yoğun bakıma alındı

İlgili Postlar

Erkan Yolaç Amerika’da yoğun bakıma alındı

Torununun doğum gününde yanında olabilmek için Amerika’ya giden Erkan Yolaç, sağlık sorunları nedeniyle Amerika’da yoğun bakıma alındı.

Bir dönemlerin efsane yarışma programı Evet Hayır’ı sunarak unutulmazlar arasında yer alan Erkan Yolaç’tan üzücü haber geldi. Amerika’daki torununu görmek ve doğum gününde yanında olmak için Amerika’ya giden Erkan Yolaç, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

İlk açıklama eşinden

Doğum günü kutlaması için Amerika’ya gittiklerini söyleyen Erkan Yolaç’ın eşi Asuman Yolaç, “21 Mayıs’ta dördüncü torunumuzun doğumu için Amerika’ya geldik. Erkan, 28 Mayıs’ta grip oldu. 3 gün sonra ateşlenip bilinç kaybı yaşayınca hemen hastaneye gittik” dedi.

Yoğun bakıma alınan ünlü ismin doktoru ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun Azeri bir doktor. New York’taki Presbyterian/Weill Cornell Medical Center’da şu anda tedavisi devam eden sunucunun tedavisinin tamamlanmadığı ve bir süre daha tedavisinin devam edeceği belirtildi.

Doktor Erkan Yolaç’ı tanıdı

Azeri doktorla tanışmalarına da değinen Asuman Yolaç, “Burada bizi en çok mutlu eden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu Bakü doğumlu Javid Alakbarli ile karşılamamız oldu. Erkan’ın programlarını izlemiş ve onu tanıyor. Eşimin tedavisini de üstlendi.” dedi. Şu anda ünlü ismin hayati bir tehlikesinin olmadığı öğrenilirken hastaneden ne zaman taburcu edileceği de bilinmiyor. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Yolaç ise 24 Haziran’a kadar çıkmayı istediklerini ve Türkiye’ye dönerek seçimlerde oy kullanmak istediklerini belirtti.

Erkan Yolaç Amerika’daki torunuyla böyle poz vermişti;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler