Ana SayfaÜnlülerErkan Kolçak Köstendil turnesini tamamladı! Sırada Türkiye var

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil turnesini tamamladı! Sırada Türkiye var

12 Numaralı Adam isimli oyunu ile Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde oyunlar sergileyen Erkan Kolçak Köstendil, Avrupa turnesini noktaladı.

Oyunculuk alanının genç ve en etkin isimlerinden birisi olan Erkan Kolçak Köstendil, başarılı performansının yanı sıra kendi yazıp yönettiği filmlerle de büyük başarılara imza atıyor. Oyuncu, 12 Numaralı Adam ismini verdiği oyun turnesi ile Avrupa’nın çeşitli yerlerinde sevenleri ile bir araya gelirken, gösterilere ilgi oldukça fazlaydı.

Erkan Kolçak Köstendil nişanşlısı Cansu Tosun ile tatilde görüntülendi!

Turne boyunca fotoğraflar eksik olmadı

Turne kapsamında gittiği her şehirde büyük bir ilgi ile karşılaşan Erkan Kolçak Köstendil, hayranlarının fotoğraf isteklerini de geri çevirdi. Performans sonrasında hayranları ile tek tek fotoğraf çektiren ünlü isim Türkiye dönüşü sonrasında deneyimlerini ve yaşadıklarını anlattı.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

“Sınır diye bir şeyin olmadığını gördüm”

Amsterdam, Zürih, Essen, Berlin, Deventer, Vorarlberg ve Nürnberg’in aralarında bulunduğu 8 farklı şehirde toplamda 12 gösteri düzenleyen sanatçı, farklı ülkelerden dahi ziyaretçileri ağırladı. Türkiye’de şu ana kadar oyununu hiç sergilemeyen oyuncu bu konuyla ilgili “Sınır dediğimiz şeyin aslında olmadığını gördüm. Senden, kendinden bir hikayeyi gidip dünyanın öbür ucundaki insanlarla paylaşabiliyorsun” dedi.

Yeni sezon Ekim’de başlıyor

Viyana ve Londra ile birlikte Ekim ayı itibari ile yeni sezona başlayacak olan oyuncu, ayrıca oyununu Türkiye’de de gösterime sunacak. Oyunun Türkiye’deki tarihi ise henüz belli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler