Ana SayfaDizilerErkan Avcı Efsane Bir Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Erkan Avcı Efsane Bir Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Geçen sezon Çukur dizisinde canlandırdığı Çeto karakteriyle büyük ilgi toplayan başarılı oyuncu Erkan Avcı, dizi sezon finali yapmadan canlandırdığı karakterin ölmesiyle diziden ayrılmıştı. Her oynadığı rolle bütünleşen usta oyuncu Erkan Avcı’nın yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir dizide oynayacağı ortaya çıktı. Erkan Avcı efsane bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Bu haber ünlü oyuncunun hayranlarını çok mutlu etti.

Erkan Avcı Kimdir?

Erkan Avcı Ekranlara Geri Dönüyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan eski bir boksörün hayatını anlatan ‘Şampiyon’ dizinin tanıtımı bir süre önce ekranlara gelmişti. Çok ses getireceği tahmin edilen dizide Erkan Avcı Tansel karakterini canlandıracağı öğrenildi. Şampiyon dizisinin başrollerinde, Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman gibi ünlü isimler de yer alıyor. Dizide Usta oyuncu Erdal Özyağclar, Tolgahan Sayıştay’ın canlandıracağı Fırat’ı ‘Kafkas’ yapan ve ona hayata dair her şeyi öğreten Yaman Günaltay karakterini canlandıracak.

Erkan Avcı’nın yeni dizide Tansel karakterini canlandıracağı gazeteci Birsel Altuntaş tarafından duyuruldu. Yapımcılığını BSK yapımın üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kırvavaç oturuyor. Şampiyon dizisi ‘Kafkas’ lakaplı eski şampiyon bir boksörün oğlu için ringlere geri dönmesini konu alıyor.

Erkan Avcı, daha önceden Cesur ve Güzel, Sakarya Fırat, Karadayı ve en son Çukur dizisinde Çeto karakterini canlandırmıştı.

Çukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler