Ana SayfaDizilerÇukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor!

İlgili Postlar

Çukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor!

Çukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor! İnanılmaz bir sezon finali ile tatile giren Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda inanılmaz yenilikler söz konusu. Çukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Hayranları çok sevinecek. Çukur dizisinin yeni oyuncusu kim? Hangi karaktere hayat verecek? Detaylar haberimizde…

Kubilay Aka’dan ‘Çukur’ açıklaması! Yeni sezonda rol alacak mı?

Çukur dizisine yeni karakterler

Show TV ekranlarında yayınlanan, nefes kesen konusu ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen, kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Çukur dizisi,inanılmaz bir sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde henüz kimliği belirlenemeyen bir karakter, neredeyse tüm Çukur ahalisini kurşuna dizmişti. Dizideki kurşunlamada kimlerin öldüğü, kimlerin hayatta kalmayı başardığı henüz bilinmiyorken, diziye yeni karakterlerin girişi heyecan uyandırdı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’a sürpriz isim

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda gerçekleşen yeniliklerin bir an önce gün yüzüne çıkması heyecanla beklenirken, geçtiğimiz haftalarda Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna Berkay Ateş’in katılacağı gündeme gelmişti.

Berkay Ateş Kimdir?

Erkan Avcı Çukur dizisinde

Çukur’un birbirinden iddialı oyuncularının arasına sürpriz bir ismin daha katılacağı duyuldu. Medyatava’nın haberine göre; bir dönem ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Karadayı dizisinde Necdet Güney karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Avcı, Çukur dizisine sürpriz bir karakter ile dahil oldu.

Erkan Avcı Kimdir?

Sürprizler bitmiyor

Çukur dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili gündeme gelen başka bir bomba iddia ise, Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler projesinde rol alan Necip Memili’nin de oyuncu kadrosu için görüşme halinde olduğu.

Necip Memili Kimdir?

Show TV ekranlarının geçtiğimiz sezona damgasını vuran, her yeni bölümü ile izlenme rekorları kırarak reyting listelerini alt üst eden dizisi Çukur, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler