Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik'e hapis şoku gündeme bomba gibi düştü!

İlgili Postlar

Erhan Çelik’e hapis şoku gündeme bomba gibi düştü!

Magazin dünyasını haftalardır meşgul eden Gülben Ergen’in evli adamlarla birlikte olduğu konusunda eski eşi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Eski eşi Gülben Ergen’e yönelik şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında verilen uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle Erhan Çelik hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya. Yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde…[irp]

Hapse girecek!

Bu aralar gündemden düşmeyen şarkıcı Gülben Ergen 2 yıllık evliliğinin ardından boşandığı eski eşi Erhan Çelik hakkında kendisine şiddet ve hakarette bulunduğu iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine mahkeme eski eşi Çelik’e uzaklaştırma kararı vermişti. Karar doğrultusunda Çelik eğer mahkemenin yasaklarından birini çiğnerse hapse girecekti. Savcılık’tan gelen açıklamaya göre Çelik hakkında uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle mahkemeden  ‘zorlama hapsine karar verilmesini’ talep etti. Mahkeme henüz bu talebi karara bağlamadı. Edinilen bilgiye göre mahkeme Erhan Çelik hakkında hapis kararı verebilir ya da talebi red edebilir.

3 oğlunun çıplak fotoğraflarını paylaştı

Şarkıcı Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararının almasının ardından  nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurmuş,  3 oğlunun çıplak fotoğraflarını paylaştığı için Çelik’in  instagram sayfasına erişim engeli kararı aldırmıştı.

Uzaklaştırma kararının içeriği ise şöyle

2 yıl evlilikleri sonrasında boşanan televizyoncu Erhan Çelik ve şarkıcı Gülben Ergen olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Erhan Çelik hakkında geçtiğimiz günlerde   kendisine şiddet uyguladığı, hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurarak Gülben Ergen uzaklaştırma talep etmişti. Ergen’in talebini dikkate alan İstanbul 11. Aile  Mahkemesi  Çelik’ hakkında uzaklaştırma kararı verdi. Mahkeme kararı kapsamında, Erhan Çelik, Gülben Ergen’e iş yerine, bulunduğu yerlere,  oğulları Atlas Erdoğan, Güney Erdoğan, Mustafa Ares Erdoğan’ın  bulunduğu yerlere ve okullarına 50 metreden fazla  yaklaşmayacak. Gülben Ergen’e karşı şiddet, tehit, hakaret, küçük düşürücü davranışlarda bulunmayacak ve telefon edemeyecek.

Şimdi gözler mahkemeden çıkacak kararda

İstanbul 11. Aile Mahkemesi şimdi savcılığın hapis talebini değerlendirecek. Mahkeme Erhan Çelik hakkında hapis kararı verebilir, ya da talebi red edebilir.

‘Zorlama hapis kararı verilmesini’

Televizyoncu Erhan Çelik’in hakkında konulan yasaklara uymadığı gerekçesiyle Gülben Ergen savcılığa başvurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı Çelik hakkında verilen yasaklara uymadığı gerekçesiyle mahkemeden hakkında ‘zorlama hapis kararı verilmesini’ talep etti. İkili arasında yaşanan bu gelişme akıllara aldatma olaylarını unutturmak gündem değiştirmek için yapılıyor yorumlarını da getirdi.

Gülben Ergen Çıldıracak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler