Ana SayfaKimdirEren Balkan Kimdir?

İlgili Postlar

Eren Balkan Kimdir?

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Eren Balkan kimdir?

Türkiye’de popüler hale gelen İstanbullu Gelin dizisiyle daha fazla kişi tarafından tanınan Eren Balkan, son dönemlerde dizilerin aranan isimlerinde birisi durumunda. Oyunculuğu ile çok beğenilen ve çoğu performansıyla sevilen bir isim olan Eren Balkan, üstelik eğitimi de farklı bir alan üzerine aldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Eren Balkan Kimdir, Hangi Bölümden Mezun?

Eren Balkan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun oldu. Sanat Tarihi mezuniyetine rağmen oyunculuk alanına yönlenen Eren Balkan, 2003 yılı itibari ile kendini bu alanda gösterme fırsatı elde etti. Oyuncunun ilk önemli projesi ise 2003 yılındaki Serseri Aşıklar dizisi oldu. Bu dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Eren Balkan, böylece farklı projeler için de kapıyı aralamış oldu. Bugüne kadar yer aldığı projeler olsa da Eren Balkan daha çok İstanbullu Gelin’de canlandırdığı Gülistan karakteriyle tanınır.

Oyuncunun beyaz perdedeki en önemli projesi ise Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü olmaktadır. Bu filmde 2005 yılı itibari ile Cemre karakterini canlandıran Eren Balkan, film ile birlikte aynı zamanda Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk, Ayşe Tolga, Ayşen Gruda gibi ünlü isimler bir arada yer alma fırsatı buldu.

Eren Balkan’ın Yer Aldığı Diziler Ve Filmler

İstanbullu Gelin

Kara Ekmek

Merhamet

Yaprak Dökümü

Kod Adı

Hırsız Polis

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?

Serseri Aşıklar

Ruhsar

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler