Ana SayfaKimdirAhmet Sabri Özmener Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Sabri Özmener Kimdir?

İstanbullu Gelin dizisiyle tanınan Ahmet Sabri Özmener kimdir?

Türkiye’de en çok sevilen dizilerden birisi olan İstanbullu Gelin dizisiyle kısa sürede tanınan ve hayatıyla merak edilmeye başlanan Ahmet Sabri Özmener, 1961 doğumlu. Uzun zamandan beri oyuncu olarak görev almasına karşın, popüler dizi ile birlikte daha yakından tanınan oyuncu, dizide Mustafa karakterini canlandırıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Sabri Özmener Kimdir, Nerede Eğitim Aldı?

Oyunculuk alanında yer alabilmek adına Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazanan ve buradaki eğitimini başarıyla tamamlayan Ahmet Sabri Özmener, daha sonrasında tiyatro ile birlikte kariyerine başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nun en önemli isimleri arasında gösterilen Ahmet Sabri Özmener, halen pek çok oyuncu ile sahne almaktadır. Tiyatro dışında dizi ve film projelerine de evet diyen oyuncu, seslendirmede de oldukça iddialı. TRT’de yayınlanan ve unutulmaz çocuk programları arasında gösterilen Susam Sokağı’nda Minik Kuş karakterini Sabri Özmener tarafından seslendirilmiştir.

Oyunculuğunun yanı sıra bu tip seslendirme projelerine de dahil olan Özmener, şu anda dizi projelerinin yanı sıra tiyatroda da yer almaktadır.

Ahmet Sabri Özmener’in Yer Aldığı Dizi Ve Filmler

İstanbullu Gelin  (Mustafa)

Namlu Ucunda Bir Yaşam

Senden Bana Kalan

Küçük Gelin

Hop Dedik: Deli Dumrul

Şefkat Tepe

Paramparça

Unutma Beni

Kollama

Tek Türkiye

Gönül Yokuşu

Beşinci Boyut

Tam Pansiyon

Kadirşinas

Büyük Buluşma

Lise Defteri

Teyzemin Nesi Var?

Bizim Evin Halleri

Rıza Beyler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler