Ana SayfaÜnlülerErdal Özyağcılar 'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Erdal Özyağcılar ‘dan Samimi Açıklamalar

Erdal Özyağcılar Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan programına konuk oldu. Usta oyuncu Çağlayan’a samimi açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Varlık İçinde Yokluk Yaşadım

Özyağcılar Bursa’da çok varlıklı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldiğini söyledi ve “Ergenliğime kadar varlık içinde yokluk yaşadım” dedi.

Ağabeyinin, aşırı kilo nedeniyle vefat etmesi, ailesinde travmaya yol açtığını belirten usta sanatçı, “Sadece yaşamama yetecek kadar beslediler ve bu durum yaklaşık 13 yaşına kadar devam etti” dedi.

Özyağcılar, “Ailemin benden önce Mustafa diye bir çocuğu olmuş. Çocuk çok güzel doğmuş, masmavi gözlü. Fakat bir de iştahlı çocuk, devamlı mama yiyor. Bir şey olmuş, 11 aylıkken çatlamış çocuk. ‘Biz çatlattık çocuğu’ derdi babaannem. Öyle yedirmişler, bayağı bir kiloluymuş. Ondan sonra ben doğuyorum. Babaanne ‘Aman’ diyor, ‘Az, az’ diyor. Fazla yemek yok. Ben açlıktan o kadar çok kiraz yemişim ki veca olmuşum.” ifadelerini kullandı.

Gizli Gizli Meyve Yedim

Usta sanatçı, “Aç olduğum için ailemden gizli gizli ağaçlardan meyve toplayıp yerdim” diyerek yaşadığı zor dönemi anlattı.

Okula gitmeye başlamasının ardından tiyatroya ilgi duyduğunu ve bu ilgisinin ailesi tarafından da desteklendiğini söyledi.

Erdal Özyağcılar’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Özyağcılar, çeşitli halkevlerinde tiyatro eğitimi aldığını ancak ‘başka bir mesleği de olsun’ düşüncesinde olan babasını kırmamak için İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydolduğunu anlattı.

“O dönemde aklım konservatuvarda kaldı” diyen oyuncu, “Ankara Konservatuarı’nda şansımı denedim ancak kuruma kabul edilmedim” şeklinde konuştu. Bir sonraki sene sınava yeniden girmeyi düşünürken bambaşka bir olay yaşadığını dile getirdi.

Arkadaşımın Yerine Sınava Girdim

Özyağcılar, İstanbul Belediye Konservatuarı’na girmekten son anda vazgeçen yakın arkadaşı İlhan Ongan’ın belgesiyle sınava girdiğini ve kazandığını anlattı. Bir süre sonra gerçek durumu hocası Yıldız Kenter’e itiraf ettiğini ve bu duruma çözüm bulmasını istediğini sözlerine ekledi.

Kenter’in ise çözüm olarak; bir yıl boyunca konuk öğrenci olarak derslere katılmasını, sonraki yıl sınava kendi adıyla girerse sınavı kazanacağını, hatta yıl kaybı olmaması için sınıf atlatacağını söylediğini belirtti.

Hayallerinin peşinden gitmeyi seçen Erdal Özyağcılar, sanat dünyasının basamaklarını çıkarken en büyük destekçisinin Yıldız Kenter’in olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler