Ana SayfaÜnlülerEngin Hepileri baba oluyor!

İlgili Postlar

Engin Hepileri baba oluyor!

Ünlü oyuncu Engin Hepileri baba olmaya hazırlanıyor. Beyaz Şekerci Hepileri ile evli olan Engin Hepileri, bebek müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. İşte detaylar…

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftin’den müjdeli haber!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci’nin 3. yıldönümü

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Engin Hepileri ve Beyza Şekerci Hepileri çifti, 2015 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Mutlulukları her daim gözlerinden okunan ünlü çift, dün evliliklerinin üçüncü yılını kutladı.

Engin Hepileri kimdir?

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci bebek bekliyor

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci Hepileri çifti, evlilik yıldönümünü sosyal medyada yayınladıkları duygusal bir paylaşım ile kutlarken, bir de müjdeli haber veriler.

Beyza Şekerci Hepileri: 27.05.2015 Hayatımın en güzel günlerinin başlangıcına “evet” dediğim ilk gündü o gün. Şimdi ise çok başka bir heyecanın içinde, üçüncü yılımızda 3. üyemizi bekliyoruz çok şükür Aşkım, sevgilim, sırdaşım, koca yüreklim seni seviyorum. Nice sağlıklı uzun ömürlerimiz olsun, Allah seni başımızdan hiç eksik etmesin.

Engin Hepileri: 27.05.2018 Mis kokulum. Güzel yüreklim. 3. yılımızda en güzel armağanımızı taşıyan kadınım.Nice sağlıkla, huzurla, aşkla geçen yıldönümlerimize.Seni seviyorum.

Evliliği şiddetle öneriyorum

Engin Hepileri ile mutlu bir evlilik sürdüğünü ifade eden Beyza Şekerci Hepileri, daha önceden yaptığı bir açıklamada; “Evliliği herkese şiddetle öneriyorum. Formülü yok ama karşılıklı özveri, güven, fedakarlık ve arkadaş olarak hayatı paylaşmak çok önemli… Bir de elbette karşılıklı saygı durumu. Biz yakaladık o uyumu… Allah isteyen herkese böylesini nasip etsin.” demişti.

Başarılı bir kariyere sahip olan Engin Hepileri ve kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Beyza Şekerci Hepileri çifti, 2015 yılının Mayıs ayının 27’inci günü muhteşem bir düğün töreni ile nikah masasına oturmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler