Ana SayfaDedikoduEngin Altan Düzyatan'ın 94 bin liralık saatini gördünüz mü?

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan’ın 94 bin liralık saatini gördünüz mü?

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan, bugünkü değeri tam 94 bin lira olan Patek Philippe Nautilus bir saat sipariş etti. Düzyatan, bu özel ve bir o kadar da pahalı olan saati için iki yıl boyunca bekleyecek. İşte Engin Altan Düzyatan’ın kavuşmayı beklediği o saati…

Siparişi verdi

Uzun zamandır TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dünyanın en popüler ve pahalı saatlerinden biri olan Patek Philippe Nautilus siparişi verdi.

Engin Altan Düzyatan 94 bin liralık saat sipariş etti

Engin Altan Düzyatan, Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre; dudak uçuklatan bu saate kavuşmak için tam iki yıl beklemek zorunda. Düzyatan, tamamen el yapımı olan ve sınırlı sayıda üretilen bu saat için sıra bekleyecek.

Fiyatı dudak uçuklatıyor

Engin Altan Düzyatan’ın iki yıl boyunca bekleyeceği saatin fiyatı; 24 bin 100 İsviçre Frangı, yani bugünkü kurla 94 bin Türk lirası.

İşte o saat

Ekranların aranan yüzü ünlü oyuncu ve Vakıfbank’ın reklam yüzü Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde bir yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira almıştı.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler