Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan'dan Aras Bulut İynemli açıklaması

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan’dan Aras Bulut İynemli açıklaması

Engin Altan Düzyatan’dan Aras Bulut İynemli açıklaması… Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, meslektaşı Aras Bulut İynemli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Engin Altan Düzyatan, Aras Bulut İynemli hakkında neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Engin Altan Düzyatan’ın Eşine Aldığı Hediyenin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Pilevneli Mecidiyeköy’ün ilk sergisinin açılışı gerçekleşti

Önceki akşam Mecidiyeköy’de Pilevneli Mecidiyeköy’ün ilk sergisinin açılışı gerçekleşti. Pilevneli’nin temsil ettiği 10 sanatçıdan oluşan sergide Refik Anadol, Hans Op de Beeck, Daniel Firman, Arik Levy, Tony Matelli, Ida Tursic&Wilfried Mille, Youssef Nabil, Şener Özmen, Jean Pigozzi ve Erdoğan Zümrütoğlu’nun ‘nun eserlerinin yer aldığı sergide Murat Pilevneli’ye sevgilisi Aslı Pamir ve eski eşi Tuba Ünsal destek oldu.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Engin Altan Düzyatan’dan Aras Bulut İynemli açıklaması

Engin Altan Düzyatan, sergiye eşi Aslışah Alkoçlar ile birlikte katıldı. Bu galerinin İstanbul için ve sanat için çok önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Engin Altan Düzyatan, son dönemlerin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli ile ilgili olarak da “Aras’ ı çok beğeniyorum. Bayılıyorum ona. Her şeyi hak ediyor. Güzel kardeşim benim.” diye konuştu.

Aras Bulut İynemli kimdir?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul isimli dizide rol alan ve Ertuğrul karakterine hayat veren ykışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, son zamanların yıldızı parlayan başarılı genç oyuncusu Aras Bulut İynemli hakkında övgü dolu sözler etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler