Ana SayfaKültür ve SanatEngin Altan Düzyatan Yarışma Programıyla Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan Yarışma Programıyla Ekranlara Geri Dönüyor!

TRT ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, yeni bir yarışma programıyla ekranlara tekrar dönmeye hazırlanıyor.

Engin Altan Düzyatan Yarışma Programıyla Ekranlara Geri Dönüyor!

Sevilen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, TRT’de yayınlanacak olan tarih temalı bilgi yarışmasıyla tekrar ekranlara dönüyor. TRT ekranlarında çarşamba ve perşembe günleri izleyicisi ile buluşacak olan bilgi yarışmasında, kendi tarihimizin yanı sıra dünya tarihinden de sorulara yer verilecek.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Türkiye’de Tek Yerli Tarih Temalı Bilgi Yarışması

Engin Altan Düzyatan’ın sunumuyla 3’te 3 Tarih bilgi yarışması 31 Ekim’de TRT ekranında yayınlanmaya başlayacak. Ekranların tek tarih temalı bilgi yarışması olarak seyirci karşısına çıkacak. 3’te 3 Tarih bilgi yarışmasının formatı ise şöyle; yarışmacılar 15 adet dört seçenekli soruyu doğru cevaplamak için yarışacak. 15 soruyu doğru yanıtlamayı başaran yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

Prof. Dr. Tufan Gündüz’de Yarışmanın İçerisinde Yer Alacak

Yarışmacılar arka arkaya gelecek olan 3 soruyu doğru cevaplamak için ihtiyaç halinde Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tufan Gündüz’den yardım alabilecek. Prof. Dr. Tufan Gündüz 3 farklı yöntemle yardımda bulunabilecek. Seçenekler ise şöyle; şıklarından ikisini eleme, doğru cevap ile ilgili ipucu verme ve soru değiştirme sistemi ile Prof. Dr. Tufan Gündüz yarışmacıların yanında yer alabilecek.

engin-altan-duzyatan-yarisma-programiyla-ekranlara-geri-donuyor3

3’te 3 Tarih, çarşamba ve perşembe günleri TRT ekranlarında saat 20:00’de yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler