Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek'in imza günü ne zaman, nerede? İlk kitabını imzalayacak!

İlgili Postlar

Engin Akyürek’in imza günü ne zaman, nerede? İlk kitabını imzalayacak!

Engin Akyürek’in imza günü ne zaman, nerede? İlk kitabını imzalayacak! Ünlü oyuncu Engin Akyürek, bu defa ekranlar yerine imza gününde sevenleri ile buluşacak. Engin Akyürek’in imza günü ne zaman, nerede geçekleşecek? Detaylar haberimizde…

Hayranlarından Engin Akyürek’e Erik Dalı Sürprizi!

Engin Akyürek’ten ‘Sessizlik’ kitabı

Engin Akyürek’in Sessizlik adlı öykü kitabı okuru; insanların birbirlerini gözünün içine bakarak tanıdığı, konuşarak dokunduğu, dertleşerek anlaştığı yıllara götürüyor. Çocukların hâlâ çocuk olduğu, boş arazi görünce topu alıp koştuğu, komşuların teklifsizce birbirlerinin kapısını çaldığı, bayramların hep birlikte kutlandığı, mutlulukların acıların paylaşıldığı… Aşkların like’lara kurban gitmediği, sessizliğin ayrılık anlamına geldiğinin bilindiği yıllara.

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek’in imza günü ne zaman, nerede?

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, ilk öykü kitabı “Sessizlik”in 20 Ekim Cumartesi günü D&R Suadiye’de saat 14:00’de gerçekleşecek ilk imza gününde sevenleriyle bir araya geliyor.

Engin Akyürek'in imza günü
Engin Akyürek’in imza günü

Yıllardan beri televizyon ekranlarında ve beyazperdede görmeye alışık olduğumuz başarılı oyuncu Engin Akyürek, şimdi de yeni, kitabı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Engin Akyürek, oyuncu kimliğinin yanına, yazar kimliğini de ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler