Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek, Kendi İmza Gününde Şok Yaşadı!

İlgili Postlar

Engin Akyürek, Kendi İmza Gününde Şok Yaşadı!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, “Sessizlik” adlı kitabının ilk imza günü etkinliğini İstinye Park da ki D&R mağazasında gerçekleştirdi. Kendi imza gününde şok geçiren çiçeği burnunda yazar neler söyledi? detaylar Haberimizde..

Engin Akyürek ‘Bir Aşk İki Hayat’ Hakkında Ne Düşünüyor?

Engin Akyürek İmza Gününde Şok Yaşadı: “Bu kadarını beklemiyordum!”

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, ‘Sessizlik’ kitabı İmza gününe yurtiçindeki hayranlarının yanı sıra yurtdışından takipçilerinin de muhteşem ilgi gösterdiği etkinlikte hem kitap imzalamaya çalıştı, hem hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektirdi. Engin Akyürek, “Kitaba gelen tepkiler beklediğimden daha iyi diyebiliriz” ifadelerini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.

Engin Akyürek’i İmza Gününde Porto Rikolu ve Macaristanlı Hayranları da Vardı…

Engin Akyürek: Bu kadarını beklemiyordum!

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek: Bu kadarını beklemiyordum

21 öyküden oluşan “Sessizlik” adlı kitabını yayınlayan ünlü oyuncu Engin Akyürek, kendisinin 21 öyküsü yer aldığı ve kitabın tüm gelirinin  Darüşşafaka’ya bağışlanacağı öğrenildi. Yazmaya lise yıllarında başladığını anlatan başarılı oyuncu ve yazar Engin Akyürek, daha önce bir dergide yazdığı öyküleri arttıkça, bu öykülerin bir kitap olmayı hakettiğini düşünmüş ve böyleye kitabı çıkarmaya karar verdiğini anlattı. Öykücülüğe sinemadan daha yakın bulduğunu anlatan Engin Akyürek, kitabın kendisini lise yıllarına ve ergenliğine götürdüğünü açık yüreklilikle anlattı.

Engin Akyürek: Bu kadarını beklemiyordum ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler