Ana SayfaÜnlülerEnes Batur'a Şok! Zirveyi Kaptırdı!

İlgili Postlar

Enes Batur’a Şok! Zirveyi Kaptırdı!

YouTube’da yayınladığı videolarla ismini duyuran Enes Batur, YouTube Türkiye’deki en fazla abone sayısına sahip olan ‘bireysel’ kanal ünvanını kimde kaptırdı. Enes Batur Zirveyi Kaptırdı! Detayları Haberimizde..

Enes Batur’u Şok Eden YouTube Yasağı!

Enes Batur’a Şok! Zirveyi Kime Kaptırdı!

Ünlü Youtuber Enes Batur’u geride bırakan isim ise, 14.2 milyon aboneye sahip olan bir çocuk kanalı oldu. Enes Batur Zirveyi Kaptırdı!

Enes Batur Kimdir?

YouTube’dan beyaz perde’ye kadar pek çok alanda popüler üne sahip olan sosyal medya fenomeni Enes Batur, “bireysel kanal” ünvanı ile YouTube Türkiye’deki en yüksek aboneye sahip olma ünvanını kaptırdı. 14,2 milyon abone’ye sahip Bir çocuk kanalı Enes Batur’u geride bıraktı.

14,2 milyon abone’ye Sahip Oyuncak Avı Zirveye Yerleşti!

Düzenlediği eğlence yüklü videolarla Türkiye’nin en popüler YouTube kanallarından birine sahip olmayı başaran Enes Batur, son yıllarda YouTube Türkiye’nin en çok abone sayısına sahip olan bir isimdi. Öte yandan Oha Diyorum, toplamda 12,7 milyon abone sayısıyla Cem Yılmaz, Kanal D, Orkun Işıtmak gibi birçok kanalın üstünde yer alan Enes Batur bireysel kanal ünvanını  Oyuncak Avı adlı bir çocuk kanalına kaptırdı.

Webtekno’nun yapmış olduğu habere göre 2014 senesinden bu yana YouTube’da yer alan Oyuncak Avı adlı çocuk kanal, şimdi ise 14,2 milyon abone sayısıyla netd müzik’in peşinden YouTube Türkiye’nin en çok aboneye sahip olan 2. kanalı olarak yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler