Ana SayfaÜnlülerEmre Kınay: Şanslıydım!

İlgili Postlar

Emre Kınay: Şanslıydım!

2009 yılında boşandığı Emine Ün’le evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile aynı adı taşıyan bir tiyatrosu olan oyuncu Emre Kınay, sanat yolculuğundan bahsetti. Emre Kınay “Şanslıydım” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Emre Kınay’dan Hakaret Açıklaması

Cihangir’de beraber oturduğu arkadaşları ayrıldıktan sonra Ata Demirer’in masasına geçen Emre Kınay, yaklaşık sekiz saat aynı mekandan ayrılmadı.

Haziran 2020’de muhabir Mustafa Ağda ile yaşadıkları tartışma sonrası ikili birbirinden şikayetçi olmuştu. Bu konu hakkında konuşmayı tercih etmeyen Kınay, “Ben kimseye hakaret etmedim” dedikten sonra arabaya binerek uzaklaştı.

‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ Programına Konuk Oldu

Emre Kınay, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına konuk oldu. Anne ve babasının da tiyatro sanatçısı olduğunu belirten oyuncu, “Bir ağabeyim, üç ablam var. Sadece ben tiyatroyla ilgilendim” dedi.

“Hem Kızım, Hem Tiyatro 17 Yaşında”

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olan Kınay, “Zeliha Berksoy hocamdır. Kariyerimin önemli kısmını Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda tamamladım. Çok şanslıydım, büyük ustalarla çalıştım. Deneyimlerim bana Duru Tiyatro’yu kazandırdı. Kızımın adını verdim. Hem kızım hem tiyatro 17 yaşında” şeklinde konuştu.

Emre Kınay Ve Evrim Alasya ‘nın Müzikal Tadında Komedi Oyunu Çok Yakında!…

Emre Kınay: Şanslıydım!

Ünlü oyuncu, “Tiyatrodan para kazanmıyorum. Tiyatro biraz ‘rağmen’ yapılan bir iş. Diyarbakır’dan turne teklifi geldi. Dekor kamyonunun gidişi dokuz bin TL. İzmir’e altı bin TL mazot tuttu. Oyuncuların masrafları, konaklaması… Bu işi borcum gibi düşünüyorum. Televizyondan belirli bir para kazanıyorum. Tiyatrodan geldim, bu parayı sanata harcamalıyım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler