Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEmre Güler: Müzikle Kendimi Anlatıyorum

İlgili Postlar

Emre Güler: Müzikle Kendimi Anlatıyorum

Alternatif Rock müziğin son dönemlerde yükselen isimlerinden olan Emre Güler’in geçtiğimiz sene dinleyicilerle buluşturduğu “Sevginin Şarkısı” isimli ilk şarkısı müzikseverlerin beğenisini kazanmıştı. Çocukluğundan beri müzikle iç içe bir hayatı olan Emre Güler “Müzikle kendimi anlatıyorum” açıklamasıyla ilk kez duygularını dile getirdi.

Müzik Onun Tutkusuydu

Müzikle çok küçük yaşlarda ilgilenmeye başlayan Emre Güler başarısını müzik kulağına borçlu. 60 ve 70’ler İngiliz ve Amerikalı müzik grupları ve müzisyenlerden ilham alarak gitar ve mızıka öğrenen Emre Güler, 20’li yaşlarının başında kendi şarkılarını yazmaya başladı. Yazdığı şarkıları besteleyen Emre Güler ilk şarkısını geçtiğimiz sene müzik severlerin beğenisine sundu.

“Sevginin Şarkısı” Çok Sevili

Liseden mevzun olduktan sonra mühendislik okumayı tercih ederek özel sektörde iş hayatına atılan Emre Güler müziği hayatından hiçbir zaman çıkarmadı. Kendi şarkılarını yazmaya ve bestelemeye senelerce devam eden Emre Güler “Sevginin Şarkısı” adını verdiği ilk single çalışmasını geçtiğimiz sene Ekim ayında dinleyicilerin beğenisine sundu. Emre Güler’in şarkısının klibi Amerika’nın Wisconsin eyaletinde ve Cedarburg’da, Göksel Aydın yönetmenliğinde çekildi.

Emre Güler: Müzikle Kendimi Anlatıyorum

Müzik kariyerine geçtiğimiz sene başlangıç yapan Emre Güler‘in “Sevginin Şarkısı” isimli parçası yoğun bir ilgiyle karşılandı. Şarkıyla ilgili duygularını ilk kez dile getiren Emre Güler “Çok konuşmayı seven biri değilim. Dinlemeyi severim. Düşünmeyi, hayal kurmayı severim. Tabi bazen duygularınızı ifade etmeniz gereklidir. Konuşarak anlatmak yerine, şarkı sözlerim ve müziğimle kendimi anlatmayı tercih ediyorum. Müzik yapmak, hiç ortada olmayan bir şeyi ortaya çıkarmak, melodilerle sözleri harmanlayıp duygularımı yansıtmak, bana eşsiz bir mutluluk veriyor” dedi.

Emre Güler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler