Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ'un olaylı gecesi... O fotoğraflar silinecek!

İlgili Postlar

Emre Altuğ’un olaylı gecesi… O fotoğraflar silinecek!

Emre Altuğ’un olaylı gecesi… O fotoğraflar silinecek! Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, eğlenmeye gittiği mekanın çıkışında yanında olan arkadaşları ile görüntülenirken, basın mensuplarına gelen tepkiler şaşkınlık yarattı. Emre Altuğ’un yanındaki arkadaşlarının tepkisi şoke etti. O gece neler yaşandı? Basın mensuplarına neden tepki geldi? Detaylar haberimizde…

Emre Altuğ Fena Kızdı! Bir Daha Mı Boşanalım?

Emre Altuğ’un olaylı gecesi

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, önceki gece aralarında Galatasaray Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben’in de aralarında olduğu arkadaş grubu ile birlikte Ulus’ta bir eğlence mekanına geldi. Emre Altuğ ve arkadaşları, gecenin geç saatlerine kadar mekanda eğlendi. Altuğ, mekandan üç kız arkadaşı ile birlikte çıkarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Altuğ, basın mensuplarına Güldür Güldür Show’un çekimlerinden geldiğini ve evlerine dağıldıklarını söyledi.

Emre Altuğ Kimdir?

Işıl Alben ve arkadaşından şoke eden tepki

Galatasaray Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben ve yanındaki arkadaşı, basın mensuplarının görüntü almasından rahatsız oldu ve yanlarına gelerek “O fotoğrafları silin. Çekim yapmak için izin aldınız mı?” dedi ve tepki gösterdi. Alben’in yanındaki arkadaşı ise “Fotoğrafları silmeniz için kimi aramamız gerekiyor. Onları kullanamazsınız.” diyerek basın mensuplarını tehdit etti. İki arkadaş görüntüleri sildiremeyeceğini anladı ve araçlarına binerek mekandan uzaklaştı. Galatasaray Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben ve arkadaşının basın mensuplarına göstermiş olduğu tepki şaşkınlıkla karşılandı. Olayın ardından Emre Altuğ da aracına binip uzaklaştı.

Emre Altuğ'un olaylı gecesi
Emre Altuğ’un olaylı gecesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler