Ana SayfaDedikoduEmrah Serbes Yaptığı İtiraftan Sonra Tutuklandı!

İlgili Postlar

Emrah Serbes Yaptığı İtiraftan Sonra Tutuklandı!

Cinayeti İtiraf Edip Teslim Olan Emrah Serbes Tutuklandı!

Sosyal medyadan ölümlü bir trafik kazasında sorumluluğun kendisinde olduğunu üstlenen ve teslim olacağını belirten Emrah Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Hakim Karşısına Çıktı

Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim olan Emrah Serbes, önce savcıya ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Emrah Serbes tutuklandı.Kazadan 6 gün sonra kazayla ilgili olarak Emrah Serbes, twitter hesabından bir açıklama yaparak, kaza sırasında aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Serbes, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: 22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

“Bundan Sonra Geçecek Her Gün Benim İçin Azap”

Her şeyi tek tek anlatan Emrah Serbes bundan sonra geçen günlerin onun için bir azap olduğunu söyleyip şöyle devam etti:Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanının azabından kaçamazsın.”

Kazada Ölenlerin Ailesi Emrah Serbes’e Teşekkür Etti

Bütün bu olaylar magazin gündemine bomba gibi düştü. Emrah Serbes tutuklandı. Annenin yoğum bakımda olduğunu söyleyen Emrah Serbes’in itirafından sonra kazada ölenlerin ailesi teşekkür etti. Twitterda ki açıklamasından sonra bir kullanıcı kazada ölenlerin ailesi olduğunu belirterek şunu söyledi: Ailesi olarak itiraf için teşekkür ederiz Özçelik Ailesi.

Behzat Ç.'nin Yazarı Emrah Serbes, İki Kişiyi Öldürdüğü Kazayı İtiraf Etti
Emrah Serbes Yaptığı İtiraftan Sonra Tutuklandı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler