Ana SayfaDedikoduBeren Saat Neden Ekranlarda Olmadığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Beren Saat Neden Ekranlarda Olmadığını Açıkladı!

Beren Saat “Neden Ekranlarda Yoksun?” Sorusunu Yanıtladı

Ekranların güzel yüzü Beren Saat oynadığı her projenin hakkını veren ünlülerden olduğu için bir süredir ekranlarda olmamasını dikkat çekiyor ve yokluğu aranıyor. Güzel oyuncu Beren Saat, ekranlarda neden boy göstermediği sorusuna “Beni heyecanlandıran bir proje olmadığı için şimdilik hiçbir teklifi kabul etmiyorum” yanıtını verdi.

“Projeler Beni Heyecanlandırmıyor.”

Sosyal medya hesabını kendine edinen ithamlar sonucunda kullanmamaya karar veren ve bir kaç fotoğraf altına açıklama yapan Beren Saat herhangi bir projede de yer almıyor. Hayranlarının bu konu üzerine Beren Saati sürekli sıkıştırmasının yanı sıra muhabir de Beren Saate aynı soruyu yöneltti.

Mekan çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beren Saat, ‘yeni dizi projeniz var mı?’ sorusuna “Beni heyecanlandıran bir proje olmadığı için şimdilik hiçbir teklifi kabul etmiyorum” dedi. Spor giyim tarzı ile dikkatleri üzerine toplayan Beren Saat her zamanki gibi çok güzeldi.Saat’in parmağında yüzüğü olmaması dikkatlerden kaçmadı.İkili daha sonra kendilerini bekleyen araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler