Ana SayfaKimdirEmrah Demiralp Kimdir?

İlgili Postlar

Emrah Demiralp Kimdir?

Besteci ve yorumcu kimliğiyle karşımıza çıkan Emrah Demiralp kimdir? Emrah Demiralp albümleri neler? Emrah Demiralp kaç yaşında ve nerede doğdu? Emrah Demiralp aslen nereli ve hangi burç? Emrah Demiralp hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık. İşte Emrah Demiralp…

Emrah Demiralp Kaç Yaşında? Emrah Demiralp Nerede Doğdu? Emrah Demiralp Aslen Nereli? Emrah Demiralp Hangi Burç?

Emrah Demiralp, 31 Ağustos 1980 tarihinde Edirne’de dünyaya gözlerini açtı. Kırklareli’de büyüyen Emrah Demiralp, şu an 40 yaşındadır ve Başak burcudur.

Emrah Demiralp Kimdir?

Müzik hayatına 14 yaşında gitar çalarak başlayan Ünlü sanatçı, 16 yaşına geldiğinde ise davul çalmaya başlar. Ilk yıllarda amatör gruplarda, sonrasında profesyonel olarak çeşitli sanatçılara sahnede ve stüdyoda davul ve geri vokal olarak eşlik eden Emrah Demiralp, üyesi olduğu ve 2009 yılında kurulan Jilet grubu ile Türkiye’nin birçok ilinde konserler verir. 2017 yılında kurduğu prodüksiyon şirketi Müzikal İşler’de çeşitli yapımlarda halen prodüktör ve yapımcı görevlerini üstlenen yetenekli müzisyen Emrah Demiralp  Reklam jingle’ları, dizi film ve uzun metraj film müziği yapmanın ve aranjörlüğün yanı sıra, söz yazarlığı ve bestecilik alanında da çalışmalarda bulunmaktadır.

2017 yılında Toprak Sağlam’ın seslendirdiği “Can Yarası” ve 2018 yılında İrem Derici ile paylaştığı “Tek Tabanca” şarkısı ile müzik eleştirmenlerinin ve dinleyicinin dikkatini çeken güçlü ses Emrah Demiralp, bestelerini çeşitli sanatçılarla paylaşmanın yanında, ilk kez 2018 yılında akustik olarak seslendirdiği “Bu Acı Geçiyor mu?” ardından, Burcu Küngürlü ile “Sorma”, Yaprak Çamlıca ile “Yalandan” ve sonrasında yine akustik olarak seslendirdiği “Dokunmayın” şarkılarını kendi şirketinden yayınlar.

Sosyal medyada ilgi gören çalışmaların devamında 2019 yılı Ekim ayında, sözü ve müziği Turgut Raviş’e ait “Güzel Kadın” isimli şarkıyı düzenler ve seslendirir. 2020 yılının Şubat ayında “Yalandan” adlı şarkının stüdyo versiyonu yayınlanır ve dinleyiciden tam not alır. Küresel salgında yakınları ve müzisyen çevresinden oluşan 45 kişi ile “Sabret Geçecek” der ve moral vererek şarkının gelirini sağlık çalışanlarına bağışlar. 2020 nisan ayında İrem Derici’nin seslendirdiği, sözü ve müziği Emrah Demiralp’e ait olan “Dudak Payı” yayınlanır ve besteci kimliği ile tekrar dinleyicinin dikkatini çeker. Şu an albüm hazırlığında olan Emrah Demiralp, halen beste ve akustik kayıt çalışmalarına devam etmekte.

Aslen Kırklareli’li olarak bildiğimiz Emrah Demiralp’in kendi sözleriyle kısaca hayatı ise şöyle;

“14 yaşında gitarla tanışarak müziğe başladım. Ardından davul çalmaya başladım ve uzun yıllar çeşitli gruplarda ve sanatçılara sahnede ve stüdyoda eşlik ettim. Bir yandan söz yazmak ilkokul yıllarında başlayan bir meraktı. Sonraki yıllarda beste yapmak ve bunları kaydederken basit aranjeler yapıp demolar oluşturmakla uğraşmak, bestecilik ve aranjörlük yolunda ilk adımlar oldu. Halen bestecilik ve aranjörlük çalışmalarım profesyonel olarak devam ediyor. Son yıllarda kendi bestelerimi söylemeye başladım ve bu da benim için yeni bir şey. Yaptığım akustik performans videolarımın ardından “Güzel Kadın” isimli teklim çıktı, bugünlerde onun heyecanını yaşıyoruz.”

Emrah Demiralp Şarkıları;

  • Sabret Geçecek – 2020
  • Dokunmayın – 2019
  • Güzel Kadın – 2019 – Albüm
  • Bu Acı Geçiyor mu? – 2018
  • Yalandan – 2019
  • Dudak Payı- 2020

Sosyal medyada; emrahdemiralp 

Yetenekli ve usta müzisyenimiz Emrah Demiralp’e, bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler