Ana SayfaKimdirEmir Taha Kimdir?

İlgili Postlar

Emir Taha Kimdir?

Şu sıralar Spotify gibi pek çok yerdeki müzik listelerinde görmeye başladığımız genç şarkıcı Emir Taha Kimdir? Emir Taha Kaç Yaşında? Emir Taha Ne Zaman Doğdu? Emir Taha Nerede Doğdu? Emir Taha Tam Adı Nedir? Emir Taha Aslen Nerelidir? Emir Taha Hangi Burç? Emir Taha Hakkında merak ettiğiniz Herşey Kimdir Haberimizde.. İşte Emir Taha…

Emir Taha Kaç Yaşında? Emir Taha Ne Zaman Doğdu? Emir Taha Nerede Doğdu?

1 Ocak 2001 yılında Ankara’da doğan Emir Taha, şu an 19 yaşında.

Emir Taha Tam Adı Nedir? Emir Taha Aslen Nerelidir? Emir Taha Hangi Burç?

Tam adı Emir Taha Çiftçi olan genç müzik adamı, aslen Ankara’lıdır ve Oğlak burcudur..

Emir Taha Kimdir?

Şu an İngiltere’de yaşayan genç müzisyen Emir Taha, 2017 yılında yaptığı Adele coverı ile ünlenmeye başladı. Özellikle Starboy parçasına yaptığı cover çalışması ile müzikseverler tarafından daha bir sevilen Emir Taha, çocukluğundan itibaren belli bir süre Kanada’da yaşadı. Sonrasında hayatı Ankara’da devam ederken, daha fazla müzikle uğraşmaya karar verdi. Küçük yaşlarından beri müzik ve bunun yanında film yapımcılığına büyük ilgi duyuyordu. Aynı zamanda basketbol oynuyor ve sualtı dalış öğretmenidir.

Kısaca on parmağında on marifet olan bu gencecik gururumuz Emir Taha, müzik çalışmalarına bu sıralar İngiltere’de devam ediyor. Emir Taha bu yıl ilk defa kendi şarkısını yayınlayarak, “Kendine Gel” diyen genç müzik adamı, artık müzik piyasasında adını duyurmaya hazır..

Mayıs ayının sonunda ise ikinci parçasını tüm dijital müzik platformlarında yayınlayan Emir Taha, ‘Huyu Suyu” adlı şarkısı çok sevildi..

Kendine ait olan iki şarkı yayınladıktan sonra aynı albümden üçüncü parçasını hız kesmeden yayınlayan Emir Taha, kendine has tarzı ile konuşulmaya başlandı: “7Cigs” yani “7 Sigara” da çok beğenildi..

Geçtiğimiz haftalarda ise “Cold” ve “Faydası Yok” parçaları yayına girerken, Emir Taha, dünyaca tanınan bir ünlü oldu. İngilizce – Türkçe karışımı yaptığı parçalarla özgünlüğüne farklı bir renk katan müzisyen Emir Taha, Spotify keşfedilenlerinde zirvede yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler