Ana SayfaKimdirAdnan Taha Tuğrul Kimdir?

İlgili Postlar

Adnan Taha Tuğrul Kimdir?

Başarıdan başarıya koşan iş adamı Adnan Taha Tuğrul Kimdir? Adnan Taha Tuğrul Ne Zaman Doğdu? Adnan Taha Tuğrul Nerede Doğdu? Adnan Taha Tuğrul Kaç Yaşında? Adnan Taha Tuğrul Aslen Nerelidir? Adnan Taha Tuğrul Burcu Nedir? Yetenekli is Insanı Adnan Taha TUĞRUL hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir yazımızda.. İşte İş İnsanı Adnan Taha TUĞRUL Kimdir…

Adnan Taha Tuğrul Ne Zaman Doğdu? Adnan Taha Tuğrul Nerede Doğdu? Adnan Taha Tuğrul Kaç Yaşında? 

10 Şubat 1990 yılında,  Ankara’da doğan Adnan Taha Tuğrul, şu an 30 yaşlarındadır..

Adnan Taha Tuğrul Aslen Nerelidir? Adnan Taha Tuğrul Burcu Nedir?

Aslen Mersin Anamur’lu olan Adnan Taha Tuğrul Kova burcudur.

Adnan Taha Tuğrul Kimdir?

Adnan Taha Tuğrul, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi  Iktisadi ve Idari Bilimler bölümlerinden mezun olmuştur. Ayrıca Istanbul Üniversitesinde de Sosyoloji bölümünden de çift anadal yapmaktadır. Eğitime oldukça önem veren başarılı Is Insanı Adnan Taha TUĞRUL ayrıca Ingiltere de bulunan City Üniversitesinde Hukuk alanında da eğitimini tamamlamıştır.
Adnan Taha TUĞRUL Türk Kizilayinda gençlik kolları başkanlığı ve Çankırı Üniversitesinde öğrenci konseyi başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Öğrencilik döneminden bu zamana görev aldığı TÜGIAD da akademi başkanlığı ve girişimcilik komisyonu başkan vekilliği görevlerini üstlenmiştir.
Şu an aktif TÜGIAD üyesi olan Adnan Taha Tuğrul,
Adini siyasette ve iş dunyasinda oldukca duydugumuz basarili Is Insani olarak akaryakıt otomotiv inşaat ve tarım gibi sektörlerde faaliyetlerini yürütmektedir.
Adnan Taha TUĞRUL Turkiyenin yerli ve milli gübresi olan ( ASN ) nın üretici firması Plantagro A.Ş. nin yönetim kurulu üyesidir. Basarili Is Insanı Adnan Taha TUĞRUL un en büyük hedefi gübre sektöründe dünya markası olmak ve yenilenebilir enerji alanına yatırımlarda bulunmaktır.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler