Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal Türkiye'de Başka Sırbistan'da Bambaşka!

İlgili Postlar

Emina Sandal Türkiye’de Başka Sırbistan’da Bambaşka!

Mustafa Sandal ile hayatını birleştirdikten sonra kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olmayı başaran Emina Sandal, geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile oldukça dikkat çekti. Özellikle Türkiye’de yaptıkları ile eleştiri alması noktasında oldukça üzgün olduğu görülen Emina Sandal’ın aynı zamanda Mustafa’nın gölgesinde kalmak istedim gibi sözleri de hep oldukça dikkat çekti.

Sırbistan’da çok tanındığını ve çok sevildiğini söyleyerek ülkesindeki durumu ile ilgili bilgiler veren Emina Sandal Türkiye’ye geldikten sonra özellikle kıyafetleri de dahi çok büyük değişiklikler yaptığını söyledi. 19 yaşında ülkesinde star olduğunu ve hep orada topuklu ayakkabılar ve kostümleri ile oldukça farklı bir çizgi çizdiğini söyleyen başarı şarkıcı, Türkiye’ye geldikten sonra iki çocuk annesi ve bir eş olarak daha geri planda kalmanın uygun olacağını düşündüğünü ve bu nedenle de Mustafa Sandal’ın gölgesinde kalmayı tercih ettiğini söyledi.

“Egolarım Yok!”

Özellikle eşinin önüne geçmek gibi bir hırsının ve düşüncesinin olmadığını söyleyerek bu konuda mütevazi bir yaklaşım sergileyen Emina Sandal, Mustafa Sandal ile olan ilişkisinden oldukça mutlu olduğunu söyledi. Klasik bir erkek olmadığını söyleyerek Mustafa Sandal’ın aşk hayatında nasıl biri olduğunu dile getiren Emina Sandal, her gün kendisini öperek uyandırdığını ve bu tip hareketlerini çok sevdiğini söyledi.

İlişkilerinde karşılıklı sadakat ve sevginin çok önemli olduğunu, alyans dahi takmadıklarını söyleyen Emina Sandal, önemli olan kalplerdeki niyet dedi. Ülkesinde daha çok mayo çekimlerinde yer aldığını söyleyerek durumunu anlatan Emina Sandal, Türkiye’de mayo çekimine katılması sonrasında kendisine yöneltilen eleştirilerin ve acımasız yorumların kendini çok üzdüğünü söyledi. Özellikle oyunculuk yaptığı zamanlarda ekranlarda öpüşme sahnelerinde dahi yer aldığını söyleyerek çok daha farklı durumların olduğunu belirten Emina Sandal, sadece mayoya takılan kişileri anlamadığını söyledi.

Mustafa’yla Mutluyum!

Mustafa Sandal ile ilişkilerinin oldukça yolunda olduğunu ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir yuva kurmayı başardıklarını söyleyen Emina Sandal, aynı zamanda Türkiye’ye alıştığını ve Türkiye’de olmaktan dolayı da mutlu olduğunu belirtti.

Türkiye’de yaptığı hareket ile magazin dünyasında yer almayı başaran şarkıcı, aynı zamanda hep iyi bir eş iyi bir anne olmak için de yoğun bir çaba harcadığını belirtti. Emina Sandal’ın bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada yer bulurken ünlü ismin takipçileri ve Mustafa Sandal hayranları tarafından da desteklendi ve övgü ile sosyal medyada bahsedildi. Emina Sandal’ın bu açıklamaları pek çok kişinin ünlü ismi daha yakından tanımasını sağladı. Bu bakımdan da oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler