Ana SayfaÜnlülerCemil İpekçi “Aşkımdan 3 Kişi İntihar Etti”

İlgili Postlar

Cemil İpekçi “Aşkımdan 3 Kişi İntihar Etti”

Posta gazetesi en önemli isimlerinden bir tanesi olan Canan Danyıldız ile özel bir röportaj gerçekleştiren Cemil İpekçi, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Farklı hayatı ve tercihleri ile her zaman dikkat çeken isimlerden bir tanesi olmayı başaran Cemil İpekçi, bugüne kadar anlatmadığı hayatı ile ilgili önemli sırları paylaştı. Özellikle gençlik dönemlerinde çok farklı bir çocuk olduğunu söyleyen Cemil İpekçi hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çektiğini söyledi. Kendisi için üç kişinin intihar ettiğini söyleyerek oldukça dikkat çeken Cemil İpekçi, bebek olduğunda dahi farklı bir çocuk olduğunun anlaşıldığını söyledi.

“4.5 Kilo Doğmuşum”

4.5 kilo doğduğunu söyleyerek bu konuda oldukça iddialı ifadelerde bulunan Cemil İpekçi, iki yeşil gözlü ve uzun kirpikleri ile çocukluğundan itibaren herkesin ilgi odağı olduğu ve sokakta yürümekte dahi zorlandığını söyledi. Gay olması noktasında ailesi için durumun nasıl olduğunu soran muhabire açık bir şekilde yanıt veren Cemil İpekçi, özellikle anne ve babasının bu konuda herhangi bir zorluk yaşamadığını ve 2 evlatlarınında gay olmasına rağmen ailesinin hep kendilerini desteklediğini söyledi. Hayat tercihleri ile açık bir şekilde basında yer almaktan çekinmeyen Cemil İpekçi’nin bu sözleri özellikle gençlik yaşamında da ünlü ismin nasıl bir yaşama sahip olduğunu bizlere net bir şekilde gösterdi.

“Kurallarla Büyüdüm”

Moda dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak gösterilen Cemil İpekçi, özellikle kariyerinin en parlak dönemlerinden bir tanesini yaşıyor. Çocukluk yıllarında özellikle kurallar ile büyüdüğünü söyleyen Cemil İpekçi, kitap oynaması, saat 9’da yatması her çocukla oyun oynamaması gerektiği noktasında ailesinin sık sık öğütler verdiğini ve bu nedenle de kurallar ile büyüdüğünü söyledi. Ailesinin kendisine koyduğu kurallar nedeniyle sinsi bir çocuk olduğunu söyleyen Cemil İpekçi, 4,5 yaşına kadar da konuşmadığını ifade etti.

Özellikle Türkiye’nin tercihlerinden dolayı kendisini dışladığını ve çok sevdiğini söyleyen Cemil İpekçi, yapılan bir araştırma sonrasında kendisinin sevilme oranının yüzde seksen olarak açıklandığını söyledi. Özellikte gay olmaması halinde mutlaka politikacı olarak siyasete girebileceğini söyleyen Cemil İpekçi, mevcut duruma göre de oylarının oldukça yüksek oranları ulaşabileceğini belirtti.

Partilerin kendisini hala ilgi gösterdiğini de söyleyen Cemil İpekçi, Kültür Bakanlığı gibi bakanlıkları düşünebileceği ve buralarda görev olabileceğini belirtti. Ünlü modacının yaptığı bu açıklamalar aynı zamanda siyasete dönüş için de önemli bir sinyal olarak değerlendirdi. Yaptığı açıklamalar ile siyaset için nabız yoklayan Cemil İpekçi’nin siyasete girip girmeyeceği de merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler