Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal, ilk kez boşanma sürecinde yaşadıklarını anlattı: Ben aç bir kadın...

İlgili Postlar

Emina Sandal, ilk kez boşanma sürecinde yaşadıklarını anlattı: Ben aç bir kadın değilim!

Mustafa Sandal ile evliliğini sonlandırma aşamasında olan Emina Sandal, bu zorlu süreçte yaşadıklarını anlattı. Boşanma süreci ile ilgili ilk kez konuşan Emine Sandal, “Benim için önemli olan eşimin ve oğullarımın mutluluğu.” derken “Ben aç bir kadın değilim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Emina Sandal boşanma sürecini anlattı

Mustafa Sandal ile on yıllık evliliğini noktalama kararı alan ve boşanma sürecine giren Emina Sandal, boşanma süreci ile ilgili ilk kez konuştu. Emina Sandal, “10 senelik evlilik bitiyor. Hayatta en zor şeylerden biri boşanmak. Çok üzülüyorum. Biz 6 aydır ayrı yaşıyoruz. Son hamleler vardı, denedik maalesef olmadı. Aşk bitiyor işte. Boşandıktan sonra Türkiye’de yaşayacağım. Çocuklar bende kalacak.” diye konuştu.

Emina Sandal eski sevgilisiyle barıştı mı?

Eski sevgilisi Marko Miskoviç ile yeniden görüşmeye başladığı iddia edilen Emina Sandal, iddiayı kesin bir dille yalanlayarak “Sırp basını 14 yaşımdan beri benimle ilgili skandal haber bulamadı.Boşanma sürecinde bu haberi yaptılar. Marco’yu 11 yıldır görmedim… Hayatımda şu an birisi yok. Uzun süre de istemiyorum.” dedi.

Ben aç bir kadın değilim

“Mal paylaşımı nasıl olacak?” sorusuna yanıt verirken evliliğinin bitmesinde maddi konuların kesinlikle gündemde olmadığını belirten Emina Sandal, “Benim için önemli olan eşimin ve oğullarımın mutluluğu. Ben aç bir kadın değilim. Hayatım boyunca çalışırım. Mustafa ile nasıl anlaşırsak öyle olacak.” diye konuştu.

Emina Sandal kimdir?

Mustafa Sandal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler