Ana SayfaÜnlülerAli İhsan Varol hapis istemiyle yargılanacak! Nedeni şoke etti!

İlgili Postlar

Ali İhsan Varol hapis istemiyle yargılanacak! Nedeni şoke etti!

Ekranlara içten ve samimi tavırları ile damgasını vuran, hemen hemen herkes tarafından sevilerek izlenen programı ile gönüllülere taht kuran ünlü sunucu Ali İhsan Varol, üç buçuk yıl hapis istemi ile yargılanacak.

Ali İhsan Varol’a üç buçuk yıl hapis istemi ile dava açıldı

Samimi, sevecen, sıcak, kibar ve centilmen davranışları ile tanınan ünlü sunucu Ali İhsan Varol’un hapis istemi ile yargılanacak olması haberi, gündeme damgasını vurdu. Ünlü sunucunun hapis istemi ile yargılanmasının nedeni daha büyük şok etkisi yarattı.

Şiddet ve hakaret davası

Ali İhsan Varol’un eşi, Sarıyer Polis Merkezi’ne giderek eşi Ali İhsan Varol’dan şikayetçi oldu. Varol’un eşi, şikayetinde ünlü sunucunun kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını iddia etti. İstanbul Ailenin Korunması Bürosu’nun, şikayetin ardından hemen soruşturma başlattığı ve mahkeme ünlü sunucunun üç buçuk yıl hapis istemi ile yargılanmasına karar verdiği iddia ediliyor.

Varsın bu çamurun izi bende kalsın, gam yemem

Şiddet ve hakaret iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ali İhsan Varol, “Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Herkesin beğenerek izlediği, tavırlarına hayran olduğu sunucu Ali İhsan Varol hakkındaki bu iddialar herkesi şoke etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler