Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'ten Mustafa Sandal Açıklaması

İlgili Postlar

Emina Jahovic’ten Mustafa Sandal Açıklaması

Emina Jahovic, 2008-2018 yılları arasında evli kaldığı oğulları Yaman (14) ve Yavuz’un (10) babası Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz haziran ayında sosyetik güzel Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturması hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. İş insanı Recep Ali Keydal ile birlikte görüntülenmesine açıklık getiren Sırp şarkıcı, evliliğe bakış açısını da anlattı. Emina Jahovic’ten Mustafa Sandal açıklaması geldi. İşte detaylar;

“Bir Erkekle Görüntülenmem Sevgilim Olduğu Anlamına Gelmez”

Emina Jahovic, iş insanı Recep Ali Keydal ile birlikte görüntülenmesine dair soruları da şöyle yanıtladı:

Recep Bey benim çok yakın arkadaşım. Bir erkekle görüntülenmem bir ilişkim olduğu anlamına gelmez.

Emina Jahovic’ten Mustafa Sandal Açıklaması

Emina Jahovic, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Bir dönem eski eşiyle ‘nakafa’ haberleri ile gündeme gelen güzel şarkıcı, iki çocuğunun babası Mustafa Sandal’ın Melis Sütşurup ile evlenmesi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Mustafa mutlu olsun bizim için yeterli. Çocuklar da olumsuz bir tepki vermediler bu duruma. O çok iyi bir baba ve çocuklarıyla harika ilgileniyor.

“Evliliğe Sıcak Bakmıyorum”

40 yaşındaki şarkıcı, evliliğe bakış açısını da “Zaten ben evlilik olayına da iki çocuk annesi olduğum için pek sıcak bakmıyorum. Annelerini sürekli bir erkekle görmek istemezler. Bunun için çok özel birisi lazım” sözleriyle dile getirdi.

Jahovic, “Yeni bir projenin hazırlığı içerisindeyim. Ama en çok vakti çocuklarıma ayırıyorum. Çünkü Yaman ergenlik çağında, sürecin başında korktum. Fakat kardeşi yanında” dedi.

“Oğullarımın Kaderi Bu”

Ünlü şarkıcı, boşanma sonrası yaşadıklarını ülkesi Sırbistan’da yayınlanan Story dergisine anlatmıştı.

Boşanmış anne babanın çocuğu olmak kolay değil. Oğullarımın kaderi bu, ama onları hayatın daha tatsız aşamalarını öğrenecek şekilde yetiştiriyorum. Ne kadar sert olursa olsun, bu onları sadece daha güçlü yapacaktır. Her zaman onların en büyük destekçisi olacağım. Çocuklarımın iyi, dürüst ve zihinsel olarak sağlıklı, hayata karşı cesaret ve empati sahibi insanlar olarak büyümesini istiyorum. Ne yazık ki, onları çıkan haberlerden koruyamıyorum. Manşetleri okuyorlar ve sosyal medyayı takip ediyorlar. Özümde kim olduğumu bilmelerine ihtiyacım var, diğer her şey önemsiz. Sahip olduğum en değerli şey çocuklarım, görüp duyabiliyor olmam, kendi paramı kazanmam ve kimseye bağımlı olmamam.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler