Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic, Mustafa dostum!

İlgili Postlar

Emina Jahovic, Mustafa dostum!

Son dönemde boşanmaları ile gündeme bomba gibi düşen çift Mustafa Sandal ile Emina Jahovıc, gündemde sık sık yer alıyor. Popçu Mustafa Sandal ve boşandığı Sırbistan’lı eşi Emine Jahovıc, yollarını ayırdıktan sonrada açıklamaları ile gündemde yer alıyor. Emina Jahovic, CNN Türk’teki Şeffaf Oda programına konuk oldu. Bakın eski eşi Mustafa Sandal ile ilgili neler söyledi? İşte Detaylar…

Mustafa Sandal’dan Biz İyiyiz Mesajı!

Emina, “Mustafa ile dostluğumuz devam ediyor. Aşk bitti, saygı ve sevgi kaldı…

2008’de evlendiği Mustafa Sandal’dan 3 ay önce boşanan Emina Jahovic, CNN Türk’teki ‘Şeffaf Oda’ programına katıldı. Özel hayatına dair samimi açıklamalar yapan Emina Jahovic, ‘Mustafa ile aşkımız bitti, dostluğumuz devam ediyor’ dedi. Emina, “Mustafa ile dostluğumuz devam ediyor. Aşk bitti, saygı ve sevgi kaldı. Biz güzel bir evlilik geçirdik. Mustafa hayatımın en önemli erkeklerinden biri olarak kalacak” diye konuştu.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic’in son dönemde iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı konuşuluyor…

Son dönemde boşanmaları ile gündeme bomba gibi düşen çift Mustafa Sandal ile Emina Jahovıc, gündemde yer almaya devam ediyor. Geçen günlerde Sadettin Saran’ın paylaştığı fotoğraf ile gündemde uzun süre yer alan Emina Jahovic, aşk haberleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Sadettin Saran, fotoğraftaki kadının Emina Jahovic olduğunu ileri süren yorumlar üzerine fotoğrafın altına ”Kızım” notunu ekleyip daha sonra da bu paylaşımı silmişti. Öte yandan, şu sıralar Emina Jahovic’in iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Saadettin Saran ile Emina Jahovic bu iddiayı hiç doğrulamadı ancak yalanda demediler. Bakalım ileri ki günlerde aşk iddiaları devam edecek mi?

Emina Sandal ile boşanmak, Mustafa Sandal’a pahalıya patladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler