Ana SayfaDedikoduEliz Sakuçoğlu: ‘erkeğime çok iyi kadın olurum’

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu: ‘erkeğime çok iyi kadın olurum’

Eliz Sakuçoğlu: ‘erkeğime çok iyi kadın olurum’


Murat Boz’un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Posta’ya verdiği röportajda “Aldatmayı da affederim. Ayrıldığım erkeklerle iş bile yaparım” dedi. İşte röportajdan bir bölüm…

Stil danışmanı, menajer, oyuncu… Hangisi Eliz?

33 yaşındayım ama tam ‘şuyum’ diyemiyorum. Allah vergisi farklı bir enerjiye sahibim. Bu halim karşı tarafa bazen şifalandırıcı, bazen bir ışık bazen de sadece mutluluk verecek bir his olarak geçiyor. Hiçbir zaman kamera önünde olmak istemedim, buna rağmen farkedildim.

AYRILIK DA AŞKA DAİRDİR
Sizi Murat Boz ile olan ilişkinizle tanıdık. Böyle anılmaktan rahatsızlık duyuyor musunuz?

Öyle tanındım, doğru. Murat bu ülkenin en başarılı sanatçılarından biri. 8 buçuk yılım onunla geçmiş. Neden kızayım? İstesem de o kadar yılı silebilir miyim?

Murat Boz’la ayrılığınız sonrası da kimse unutmadı sizi…
Sonra Eliz olarak bağımsız ilerleyebildim. Bu kızılacak bir şey değil. Murat sizin beni tanımanıza vesile oldu, o kadar.

Sonra Beran Benan ile ilişkiniz oldu, evlenmenizi bekliyorduk…
Evet, iki yıl birlikteydik. Ama kısmet olmadı. Ne yapmam lazımdı? Aylarca ağlamam, kendimi üzmem mi gerekiyordu? Demek ki hayırlısı değilmiş, böyle bakıyorum meseleye.

Biten her iki ilişkiniz için de soruyorum; dost kalabiliyor musunuz?

Ben öyle ayrıldım. Beni ne zaman isterlerse arayabilirler. Hayatıma bir şekilde girmiş erkeklere kapımı kapamam. Keşkelerim, pişmanlıklarım yok. Onlara kapım açık.

Gerekirse bir araya gelip iş yapar mısınız?

Evet, gelirim, her şeyi yaparım. Bu insanlarla ilgili pişmanlığım, kinim yok. Nötrüm, o yüzden rahatım. Sokakta görsem selam veririm. Altında bir şey aramak yersiz.

Aşk acısı çeker misiniz, ayrılığa tepkiniz nasıl olur?

Ayrılık da aşka dairdir. Ama gelmeleri gibi gitmelerinin de bir nedeni var. Bizdeki en büyük sorun beklentiye girmemiz. Ben bunu asla yapmıyorum.

ALDATMAYI VE HER ŞEYİ AFFEDERİM
Neyi affetmezsiniz?

Affedemeyeceğim hiçbir şey yok. Buna aldatma da dahil. Aldatmanın yalandan farkı yok ki! Her şeyi yaşayabiliriz bu hayatta. Ayrıca ben kimim ki affetme kararını veriyorum?

Şeklinde açıklamalarına noktayı koyan Eliz Sakuçoğlu, yine çok kunuşulacağa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler