Ana SayfaDedikoduAsena Atalay’ ın Çöküşü

İlgili Postlar

Asena Atalay’ ın Çöküşü

Asena Atalay’ ın Çöküşü

Caner Erkin’den boşandıktan sonra büyük bir çöküntünün içine giren Asena Atalay, gittiği mekanlara bile rahatça giremiyor. Asena Atalay ve Tan Taşçı, 1.5 aydır flört ediyor. Aşklarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü çift, iddialara göre geçen hafta sonu  Tepebaşı’ ndaki bir ünlü gece kulübüne gitti.

“KUYRUĞA GİRMENİZ GEREKİYOR”

Asena Atalay, kuyrukta beklemeyip direkt olarak kapıya yönelince olanlar oldu. Mekanın güvenlik görevlileri, Asena Atalay’a “Kuyruğa girmeniz gerekiyor. Sıranız gelince sizi de alacağız” dedi.

“BEN KUYRUKTA BEKLEMEM”

Güvenlik görevlilerinin bu sözleri üzerine Asena Atalay’ın öfkeden deliye döndü. Asena Atalay, “Siz beni tanımadınız mı? Ben kuyrukta beklemem. Hemen içeri alın bizi” diyerek bağırdı.

MEKANI TERK ETTİ

Güvenlik görevlilerinin geri adım atmamasına daha çok sinirlenen Asena Atalay, mekanı terk etti. Ünlü isim kısa bir süre önce buna benzer başka bir olayla daha gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz yıllarda magazin dünyasına damga vuran figürlerden biri olan Asena Atalay, futbolcu eşi Caner Erkin’den boşandıktan sonra gündemden düştü. Erkin ile davalık olan ve mahkemede geçinemediği gerekçesiyle yüklü bir tazminat isteyen Asena’nın bu talebi reddedilmişti.

Alışık olduğu renkli hayattan uzak kalan Asena Atalay’ın şu sıralar maddi sıkıntı içinde olduğu ve para kazanmak için çeşitli projeler geliştirdiği öğrenildi. Bunlardan biri de parti organizatörlüğü. Maslak Mashattan’da babasına ait Juniper adlı mekânda parti organize eden Atalay, etkinliğe davet ettiği birçok kişinin katılmamasıyla büyük şok yaşadı.

Caner Erkin ile evli olduğu dönemde magazin basınının gündeminden hiç düşmeyen, özellikle lüks otomobilleriyle sık sık haber olan Atalay’ın yakın çevresine, “Eskiden benimle fotoğraf çektirmek ve sosyal medya hesaplarında paylaşmak için can atanların hiçbiri ortada yok” diyerek eski dostlarına sitem ettiği öğrenildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler