Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'Elim Sende' Filmi 11 Mayıs'ta Vizyonda!

İlgili Postlar

‘Elim Sende’ Filmi 11 Mayıs’ta Vizyonda!

Romantik şarkılarıyla tanıdığımız Cüneyt Tek’in ‘Yar’ adlı şarkısından esinlenilerek senaryosu yazılan ‘Elim Sende’ filmi yakında vizyona giriyor. Romantik temalı sinema filminde, aşkın inişli çıkışlı hali, beyaz perdeye yansıtılıyor.

 

 

Başrollerini Serkan Gürkan ve Seda Kement’in paylaştığı ‘Elim Sende’ filmi, 11 Mayıs’ta vizyona girecek.

Seda Kement Kimdir

Çekimleri Düzce-Gölyaka’da gerçekleştirilen sinema filminin; senarist ve yönetmenliğini Banu Kaptanoğlulları, yapımcılığını ise Avantgarde Yapım üstlenmiş bulunuyor.

Elim Sende filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin, oyuncu kadrosunda; Serkan Gürkan ve Seda Kement’in yanı sıra Yeşilçam’ın duayen ismi Eşref Kolçak, Tuğba Özay, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare ve Zeynep Tuğgen Kuloğlu gibi isimler bulunuyor.

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay Sevenleriyle Beyazperdede Buluşacak

Filmin hikayesi nasıl?

Ünlü şarkıcı Cüneyt Tek’in ‘Yar’ şarkısından ilhamla kaleme alınan, etkileyici bir aşk hikayesiyle izleyiciyi içine çekecek olan sinema filmi, 11 Mayıs Cuma günü vizyona giriyor.

Elim Sende; Bulut ve Mavi’nin, birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalandıkları, inişli çıkışlı aşklarının hikayesini konu alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler