Ana SayfaDizilerElçin Sangu yeni dizi iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Elçin Sangu yeni dizi iddialarına ne dedi?

Yeni sezon için Can Kırıkları dizisinde yer alacağı iddia edilen Elçin Sangu yeni dizi iddiaları hakkında açıklama yaptı. İşte oyuncunun o sözleri.

Yer aldığı dizilerde ilgi çeken isimlerden birisi olan Elçin Sangu, son günlerde yeni bir diziye dahil olacağına yönelik haberlerle gündeme geldi. Yeni sezonda ATV’de yayınlanması planlanan Can Kırıkları adlı dizide yer alacağı konuşulan ünlü oyuncu bu iddiaları değerlendirirken, gündemdeki iddiaların çok farklı olduğunu dile getirdi.

Elçin Sangu makyajsız görüntülendi

Elçin Sangu yeni dizi için ne dedi?

Dizinin başrol oyuncularından birisi olacağı söylenen Elçin Sangu yeni dizi için sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Yapacağımız işlerle ilgili gelişmeleri ben veya sevgili ajansım Gaye Sökmen duyurmadığı sürece şimdilik gerçeklik payı yoktur…” diyerek iddiaları yalanlayan ve konuşulduğu gibi gerçek bir durumun bulunmadığını söyleyen oyuncu, yeni sezonda hangi diziyle ekranlara geleceği konusunda da merak uyandırdı.

Elçin Sangu kimdir?

İşte Elçin Sangu’nun o paylaşımı;

Elçin Sangu için ne denmişti?

Oyuncunun Can Kırıkları adlı dizide rol alacağı konuşulduğu gibi Elçin Sangu ATV’nin en büyük transferlerinden birisi olarak aktarılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler