Ana SayfaDiziler4N1K 2. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

4N1K 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV’de yayınlanmaya başlamadan önce konuşulmaya başlanan 4N1K ilk bölümü ile ekranlara geldi. 4N1K 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar.

Fox TV’de yayımlanan ilk bölümü ile büyük bir beğeni toplayan 4N1K 2. bölüm fragmanı hemen yayınlandı. İlk bölüm sonrasında dikkat çeken dizi için izleyenler ikinci bölüm fragmanına da ilgi gösterirken, dizideki hikayenin nasıl ilerleyeceğinin ipuçları da fragman ile paylaşıldı.

4N1K dizisi konusu ne?

4N1K 2. bölüm fragmanı ile dizide neler oluyor?

4N1K 2. bölüm fragmanı şöyle;

Dizide neler oluyor?

Barış ile çok zor bir zamanda karşılaşan Yaprak, herkesin masal prensi olan Barış’a karşı büyük bir sinir duyar. Nefret ettiği tüm özellikleri taşıyan Barış’a karşı oldukça sinir olan Yaprak, aynı zamanda 5 kişilik kız grubu içerisinde de dikkat çeker. Barış’ın gelmesi ile birlikte yıllardan beri Yaprak’a karşı aşk duyan Ali büyük bir tedirginlik yaşarken aşkını itiraf etmek ister. 5 arkadaşın Barış ile birlikte başlayan dönemde yaşamaya başladığı sorunlar, arkadaşlık, aşk arasında da sürekli gelgitler yaşanmasına neden olacaktır. Dizinin yeni bölümü ile birlikte ilişkilerin daha da netleşmesi ve hikayenin derinleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler