Ana SayfaDedikoduElçin Sangu ve Yunus Özdiken El Ele Görüntülendi

İlgili Postlar

Elçin Sangu ve Yunus Özdiken El Ele Görüntülendi

2015 yılında Barış Arduç’la başrolünde yer aldığı ‘Kiralık Aşk’ dizisinde hayat verdiği ‘Defne’ karakteriyle büyük çıkış yakalayan Elçin Sangu ile iş insanı sevgilisi Yunus Özdiken, uzun süredir birlikte görüntülenmiyordu. Aşklarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Elçin Sangu ve Yunus Özdiken el ele görüntülendi.

“Ben Hep Arkada Durmayı Tercih Ederim”

Elçin Sangu ile uzun yıllardır devam eden ilişkisi hakkında Kasım 2020’de açıklama yapan Yunus Özdiken, ilişkilerinde kendisini ön plana çıkarmak istemediğini ve bu nedenle Sangu’nun gerisinde durduğunu söylemişti: İşlerle ön plana gelmeye çalışıyoruz, geçmişte de beni pek karşınızda göremediniz, çünkü benim amacım Elçin’in yaptığı işlerin önüne geçmek değil, ben hep arkada durmayı tercih ederim onun yaptığı işlerde.

“Huzurlu Bir Aşk Hayatımız Var”

“Arka planda kalmaya çalışıyorum ama bu pek takdir edilmediği gibi yanlış anlaşılıyor bazen” açıklamasını yapan iş insanı, oyuncu sevgilisiyle nikâh masasına oturma düşüncesiyle ilgili sorulara ise “Gayet mutlu, huzurlu bir aile hayatımız var” yanıtını vermişti.

Evlilik Açıklaması

“Yunus’la gönül bağı ile evliyiz. Şu anda ileriye dönük bir plan yok. Zaman gelince evlilik olur ama şu an değil” diyen güzel oyuncu, 2019 yılında katıldığı katıldığı bir etkinlikte “Bu yaz düğün var mı?” sorusu üzerine, “Bir plan program yapmıyorum. İyi giden bir şey varken illa bir tarih alayım da evleneyim diye bir şey yok. Ben pek geleneksel bir tip de değilim” ifadelerini kullanmıştı.

Elçin Sangu ve Yunus Özdiken El Ele Görüntülendi

Öyle Bir Geçer Zaman ki (2013), ‘Bir Aşk Hikâyesi’ (2013) Kurt Seyit ve Sura (2014) ve ‘Sevdam Alabora’da (2015) rol alan Sangu’nun, Barış Arduç’la başrolü paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yıldızı parladı. Son olarak geçtiğimiz yıl ‘Yalancılar ve Mumları’ dizisinde kamera karşısına geçen Elçin Sangu ile Yunus Özdiken’le beraberliği devam ediyor.

 “Randevuya Geç Kaldı”

Yaklaşık üç yıldır tüm dünyayı etkis altına alan koronavirüs salgını nedeniyle koruyucu maske takmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, basın mensuplarının suruları üzerine, “Dişçiye gidiyoruz, randevuya çok geç kaldık. Başka bir zaman konuşalım” diyerek, hızlı adımlarla diş randevusuna yetişmeye çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler