Ana SayfaDedikoduElçin Sangu Aldatıldı Mı? Bu Görüntüler Çok Konuşulacak!

İlgili Postlar

Elçin Sangu Aldatıldı Mı? Bu Görüntüler Çok Konuşulacak!

Elçin Sangu Aldatıldı mı? Sevgilisinin, Genç Bir Kadınla Sarmaş Dolaş Fotoğrafları Çıktı

Mutluluk Zamanı filminde Elçin Sangu’nun ateşli sahnelerini izlemeye katlanmayan Yunus Özdiken “Amerika’da, İsviçre’de büyümedik. Sahneleri izlememe hakkım da olsun.” demişti. Bu sözlerden sonra Yunus Özdiken’in Barış Arduç’u kıskanmış olması çok konuşulmuştu. Bütün bu olanlardan sonra Yunus Özdiken’in iş arkadaşı ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüleri Barış Arduç’un Hayranları Mı Yaydı?

Yunus Özdiken’in iş arkadaşı ile samimi görüntüleri “Elçin Sangu aldatılıyor mu?” sorularını da beraberinde getirdi.Star TV’de Duymayan Kalmasın’ın haberine göre fotoğraflar Mutluluk Zamanı filminin after partisinde çekildi. İkili bu görüntüleri verirken, Elçin Sangu’nun da partide olduğu iddia edildi.

Elçin Sangu’nun sevgilisinin bu görüntülerini ise Barış Arduç’un hayranları bilinçli bir şekilde yaydığı söyleniyor. Bilindiği üzere Elçin ve Barış hayranları ikilileri sevgililerinden ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yunus Özdiken Haberleri Anında Yalanladı

Bu haberlerin yayılması ardından gözler Elçin Sangu ve Yunus Özdiken çiftine çevrildi. Neye uğradığını şaşıran Yunus Özdiken haberleri anında yalanladı. Bu haberler için Özdiken, “Beril Varol, Elçin ile benim asistanım. Böyle haberlerin çıkması saçmalık” dedi.

 

Elçin Sangu Aldatıldı Mı? Bu Görüntüler Çok Konuşulacak!
Elçin Sangu Aldatıldı Mı? Bu Görüntüler Çok Konuşulacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler