Ana SayfaÜnlülerEkranın Yeni Şov Yıldızları Geliyor!

İlgili Postlar

Ekranın Yeni Şov Yıldızları Geliyor!

Ekranın yeni şov yıldızları geliyor! Yarışmaların ve dizilerin daha çok izleyici kitlesine ulaşmasıyla sayısı bir hayli azalan şov programları, eski günlerine dönecek mi? En son Okan Bayülgen ve Beyazıt’ın Öztürk’ün hazırladığı yayınların oldukça seyredildiği dönemden sonra, usta programcıların yerini kimler alabilir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Fatmagül’ün Suçu Ne Dizisinin Yankıları Hala Devam Ediyor

Ekranın yeni şov yıldızları geliyor!

Ekranın yeni şov yıldızları geliyor! Ünlü televizyon yıldızları Beyazıt Öztürk, Mehmet Ali Erbil ve Okan Bayülgen’in bir süredir şov programı yapmayıp, başka sektörlere kaymasının ardından gözler yeni yüzlere çevrildi.

Milliyet Gazetesinde Reyting Canavarı isimli bir köşesi olan usta gazeteci Sina Koloğlu, bugün yazısında bu konuyu ele aldı. İsmini vermediği çok deneyimli bir yönetmenle olan konuşmasını kaleme alan Koloğlu, bakın ekranın yeni şov yıldızlarının kimler olabileceğini söyledi…

Oğuzhan Uğur
Oğuzhan Uğur

Şov programı olmayan bir yayıncılık olur mu?

“Televizyon yayıncılığı, dizi yayıncılığıyla eş tutulmaya başladığı günden bu yana, ekranda ‘şov’un adı neredeyse kalmadı. Beyazıt Öztürk ile Okan Bayülgen, en son bildiğimiz isimlerdi. Mehmet Ali Erbil ise tek tabanca şovuyla Çarkıfelek’i götürdü. Buradan kendisine acil şifalar dileğimizi de gönderelim. Şov programı olmayan bir yayıncılık olur mu? TRT, bir zamanlar bunu üstlenmişti. Onlar da dizi işine ayak uydurdu, eh biraz da ‘şovdan uzak durmak’ işlerine geldi. Peki özel televizyonlar? Her akşam dizi, bundan böyle daha da zorlaşacak. Mesela bir hafta sonu müzik, eğlence ve sohbet aranmıyor mu? Denemeler yapıldı ama sonuç alınamadı. Koca Türkiye’de yok mu? Sosyal medya fenomenlerinden bir tane çıkmaz mı? Stüdyo programlarında bir numara sayabileceğim çok deneyimli bir yönetmenle konuştum. İlginç isimler verdi.

Aslı Şafak
Aslı Şafak

Aslı Şafak Kimdir?

Yerli Oprah Winfrey olabilir

Yönetmen, “Kadın olarak Aslı Şafak öne çıkıyor. İlginç bir anlayışı var. Kıvrak bir zeka, entelektüel birikimi ve esprili haliyle Türkiye’nin Oprah Winfrey’i olabilir” dedi. Çok iddialı değil mi? “Beyaz, zembille gökten inmediğine göre, yeni isimlerin çıkması imkansız değil, denemek lazım” diye de ekledi. Bir isim daha söyledi yönetmen, Oğuzhan Uğur… “Gençleri sosyal medyada yakalamış biri… TV figürü. Ben, onu Okan’ın ilk çıktığı döneme benzetiyorum” diye anlattı. Bazı parodilerini izledim. Kardeşimiz genç kitlenin beğendiği işler yapıyor. Bir tık öteye götürmesi ve mizah anlayışını daha da ‘entel’ hale getirmesi gerekiyor. Yönetmen bir diğer isim olarak Bülent Şakrak’ı söyledi. “Kıvrak zekası mevcut. Hem de aile babası, Türk aile yapısına uygun yaşıyor” şeklinde konuştu. Denemekte yarar var. Çünkü ‘şov insanı’ olmayan özel televizyon olmaz. Bakın yarışma programları art arda geliyor. Artık özel kanalların ‘şov’ programı yapması şart oldu!”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler